Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    shotyoudie's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    female
    Posts
    119
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Angelic

    Setting Timelimit without restarting?

    I want to set the timelimit to 5 minute whenever in want. is this possible?

    I tryed this but doesn't do any change :|
    Code:
    setDvar("scr_dm_timelimit", 5);
    EDIT: I need something that if the time limit is reached it does a map restart.
    Last edited by shotyoudie; 09-11-2010 at 12:39 PM.

Similar Threads

  1. [Tutorial] Update items ingame without restart - PI
    By Shakugan no Shana in forum Runescape Hacks / Bots
    Replies: 14
    Last Post: 03-31-2011, 09:54 PM
  2. How To Test ‘Work In Progress’ Mods Without Restarting Combat Arms
    By Corndog in forum Combat Arms Mod Tutorials
    Replies: 56
    Last Post: 11-19-2010, 09:39 PM
  3. Restart game on timelimit
    By shotyoudie in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 10-13-2010, 07:27 AM
  4. is there any way to set the speed to 7 without lag?
    By 123tyler321 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-22-2009, 06:28 PM
  5. is there anyway to set speed hack high...without banned????
    By 123tyler321 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 21
    Last Post: 08-12-2009, 01:37 PM