Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    cepa's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Šiauliai, lithuania
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Need help with teams.

    Ok i'm making a mod, but I've run into a problem. First of all I need to set max players to 8. Then i need to make that one team has only one player and give him some stuff, and then the other team with 7 players to give them they're regular load out. How do I do it?

  2. #2
    cepa's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Šiauliai, lithuania
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    umm *bump*

  3. #3
    zxz0O0's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    209
    Reputation
    10
    Thanks
    136
    My Mood
    Aggressive
    add this onPlayerConnect thread:

    [php]setDvar("sv_maxclients", 8);
    setDvar("party_maxplayers", 8);
    setDvar("ui_maxclients", 8);[/php]

    and for the teams, you could first put all players in one team and after a time you switch on of the players to the other team. you can use these syntaxes for it.

    [php]self [[level.axis]]();
    self [[level.allies]]();[/php]

Similar Threads

  1. [Help Request] Need help with numpad while recording macro !
    By JonathanTBM in forum Vindictus Help
    Replies: 2
    Last Post: 05-10-2011, 08:37 PM
  2. [Help Request] need help with mod
    By .:MUS1CFR34K:. in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-01-2011, 01:40 PM
  3. [Help Request] need help with modding
    By BayBee Alyn in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2011, 10:06 PM
  4. hey i need help with breach team hack
    By deathrader22 in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-2010, 03:07 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 08-13-2008, 03:48 PM