Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    idiot2010's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    174
    Reputation
    9
    Thanks
    6
    My Mood
    Paranoid

    [HELP]adding infection mod to mine

    can some 1 give me the infection mod? (i mean that after 30 secconds its picks a zombie and if zombie killing a human human becomes zombie?)
    and how to chage the team names?
    (i wont TF141 or other team name to be named XXX)

  2. #2
    ThrowTheCat's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    95
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Angelic
    Link to a thread with a zombie mod release
    http://www.mpgh.net/forum/308-call-d...od-v2-1-a.html

    Link to guide how to use it:
    http://www.mpgh.net/forum/323-call-d...ml#post2830272

    Yw, don't forget to thank!

    /request close

    Hm... Wait are you looking for the few lines of script to make up the core of zombie mod or just the actual mod I posted above?
    Last edited by ThrowTheCat; 10-02-2010 at 01:16 PM.

  3. #3
    idiot2010's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    174
    Reputation
    9
    Thanks
    6
    My Mood
    Paranoid
    im trying to add the core of it (only the infection mod, as i detailed on the first reply)
    and how i chage the team names?

  4. #4
    ThrowTheCat's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    95
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Angelic
    Then I advise you to build off a already made zombie mod, and just change some variables, prices, add bunkers, doors to it.
    Link to readable zombie mod by dozZer and posted by kamielftw :

    Zombie Mod V2.09 - Call of Duty MW2 Server/GSC Modding - MPGH - MultiPlayer Game Hacking

  5. #5
    Arasonic's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    569
    Reputation
    11
    Thanks
    115
    Change team names:
    Code:
    setDvar("g_TeamName_Allies", "NameHere");
              setDvar("g_TeamName_Axis", "NameHere");

  6. #6
    idiot2010's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    174
    Reputation
    9
    Thanks
    6
    My Mood
    Paranoid
    Quote Originally Posted by ThrowTheCat View Post
    Then I advise you to build off a already made zombie mod, and just change some variables, prices, add bunkers, doors to it.
    Link to readable zombie mod by dozZer and posted by kamielftw :

    Zombie Mod V2.09 - Call of Duty MW2 Server/GSC Modding - MPGH - MultiPlayer Game Hacking

    acteuly i wont only the infection without the shop and thing etc, and i builded my mod on other mod... soo.... i need only the infection script.
    Quote Originally Posted by Arasonic View Post
    Change team names:
    Code:
    setDvar("g_TeamName_Allies", "NameHere");
              setDvar("g_TeamName_Axis", "NameHere");
    Edit: nvm tnx! working great...
    Last edited by idiot2010; 10-03-2010 at 08:01 AM.

Similar Threads

  1. [Help Request] Can anyone help me .rez Mod?
    By Albus Dumbledore in forum Combat Arms Mod Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-01-2011, 12:22 PM
  2. [Help Request] Help With Making Mod
    By mastalol in forum Combat Arms Mod Help
    Replies: 7
    Last Post: 06-10-2011, 03:29 AM
  3. [Help] adding info menu to my mod?
    By idiot2010 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 10-12-2010, 12:54 PM
  4. [HELP] Adding entities / brushes to mods?
    By ThrowTheCat in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 10-02-2010, 07:07 PM
  5. [HELP] adding infection mod
    By idiot2010 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 10-02-2010, 12:21 PM