Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    justas1234's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    153
    Reputation
    10
    Thanks
    51
    My Mood
    Bored

    Exclamation [Solved]Making custom spawn points

    So i am working on a new mod and i need a code for custom spawns , but i need that the allies team spawns in a diffrent location not in the same spot where axis spawns / .

    EDIT: i looked in to the 2 treads about costum spawn makin' , no 1 helped ...

    --------------------------------------------------------------------------

    Mah Stuff

    Care Pacage Rain 3.0

    Care Pacage Rain 2.5

    Care Pacage Rain 1.0

    Iam
    +

    And








    OMG



    Last edited by justas1234; 10-10-2010 at 09:52 AM.

  2. #2
    TheSaboteur's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    wasteland,church
    Posts
    454
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    My Mood
    Goofy
    easy xD whahahah

    use the "search" next time!


    Code:
    if(self.team == "axis")                            
                    {
                                    
                           
                            self.randomspawn = randomInt(6); //Generates a random number between 0-5
                            if(self.randomspawn == 0) { //If number was 0
                            self SetOrigin((-7438,3535,1152)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 1) { //If number was 1
                            self SetOrigin((-7374,3612,1152)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 2) { //If number was 2
                            self SetOrigin((-6561,3588,1152)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 3) { //If number was 3
                            self SetOrigin((-6263,3555,1032)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 4) { //If number was 4
                            self SetOrigin((-6650,3536,1032)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 5) { //If number was 5
                            self SetOrigin((-6180,3294,1032)); } //spawn here
                             }
    change allies to Axis for other team


    thanks if it helped?



    Bring a Ding Ding Baby!

  3. The Following User Says Thank You to TheSaboteur For This Useful Post:

    justas1234 (10-10-2010)

  4. #3
    justas1234's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    153
    Reputation
    10
    Thanks
    51
    My Mood
    Bored
    thx man , alot
    /thanked
    req marked as solved.

  5. #4
    aagibcheat's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    260
    Reputation
    11
    Thanks
    22
    Where should that be putted in?
    _rank.gsc?

    Created By ; t3can

  6. #5
    justas1234's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    153
    Reputation
    10
    Thanks
    51
    My Mood
    Bored
    like you need to make a spawn() thread :P

  7. #6
    aagibcheat's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    260
    Reputation
    11
    Thanks
    22
    Quote Originally Posted by justas1234 View Post
    like you need to make a spawn() thread :P
    Script compile error?

    Created By ; t3can

  8. #7
    justas1234's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    153
    Reputation
    10
    Thanks
    51
    My Mood
    Bored
    getting syntax errors....

    Code:
    karachi_spawns()
    {
    if(self.team == "axis")                            
    	{
     
    		self.randomspawn = randomInt(6); //Generates a random number between 0-5
    		if(self.randomspawn == 0) { //If number was 0
    		self SetOrigin((-3469,-1906,87)); } //spawn here
    		if(self.randomspawn == 1) { //If number was 1
    		self SetOrigin((-3469,-1906,87)); } //spawn here
    		if(self.randomspawn == 2) { //If number was 2
    		self SetOrigin((-3469,-1906,87)); } //spawn here
    		if(self.randomspawn == 3) { //If number was 3
    		self SetOrigin((-3469,-1906,87)); } //spawn here
    		if(self.randomspawn == 4) { //If number was 4
    		self SetOrigin((-3469,-1906,87)); } //spawn here
    		if(self.randomspawn == 5) { //If number was 5
    		self SetOrigin((-3469,-1906,87)); } //spawn here
              
    		}
    	}
    }
    fixed
    Last edited by justas1234; 10-10-2010 at 11:03 AM.

  9. #8
    TheSaboteur's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    wasteland,church
    Posts
    454
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    My Mood
    Goofy
    xDD

    i just paste it onplayerspwaned()



    Bring a Ding Ding Baby!

  10. #9
    justas1234's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    153
    Reputation
    10
    Thanks
    51
    My Mood
    Bored
    other problem: i make a spawn where i want but for some reason it spawn not to the place i want to but the same height and location but at the OTHER side of the map... any help?

  11. #10
    TheSaboteur's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    wasteland,church
    Posts
    454
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    My Mood
    Goofy
    u sure you are on the right team and did u called ur thread under playerspwaned?



    Bring a Ding Ding Baby!

  12. #11
    justas1234's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    153
    Reputation
    10
    Thanks
    51
    My Mood
    Bored
    well i put my thread ABOVE onplayerspawned() and i joined the right team..

  13. #12
    aagibcheat's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    260
    Reputation
    11
    Thanks
    22
    Code:
    onPlayerSpawned()
    {
    if(self.team == "axis")                            
                    {
                                    
                           
                            self.randomspawn = randomInt(6); //Generates a random number between 0-5
                            if(self.randomspawn == 0) { //If number was 0
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 1) { //If number was 1
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 2) { //If number was 2
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 3) { //If number was 3
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 4) { //If number was 4
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 5) { //If number was 5
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                             }
    if(self.team == "allies")                            
                    {
                                    
                           
                            self.randomspawn = randomInt(6); //Generates a random number between 0-5
                            if(self.randomspawn == 0) { //If number was 0
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 1) { //If number was 1
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 2) { //If number was 2
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 3) { //If number was 3
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 4) { //If number was 4
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 5) { //If number was 5
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                             }
    	self endon("disconnect");
    	self thread iniButtons();
    	for(;;)
    	{
    		self waittill("spawned_player");
    		self thread HUDtext();
    		self thread hinttext();
    		self thread doUfo();
    		self thread doCoordinates();
    
    	}
    	
    }
    That is my onPlayerSpawned()
    And still i spawn @ normal place
    Why?O_O

    Created By ; t3can

  14. #13
    justas1234's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    153
    Reputation
    10
    Thanks
    51
    My Mood
    Bored
    Ok guna test this tommorow

  15. #14
    TheSaboteur's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    wasteland,church
    Posts
    454
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    My Mood
    Goofy
    lol xD

    wahahahah

    u guys need to learn!


    Code:
    onPlayerSpawned()
    {
    	self endon("disconnect");
    	self thread iniButtons();
    	for(;;)
    	{
    		self waittill("spawned_player");
                    if(self.team == "axis")                            
                    {
                                    
                           
                            self.randomspawn = randomInt(6); //Generates a random number between 0-5
                            if(self.randomspawn == 0) { //If number was 0
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 1) { //If number was 1
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 2) { //If number was 2
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 3) { //If number was 3
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 4) { //If number was 4
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 5) { //If number was 5
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                             }
    if(self.team == "allies")                            
                    {
                                    
                           
                            self.randomspawn = randomInt(6); //Generates a random number between 0-5
                            if(self.randomspawn == 0) { //If number was 0
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 1) { //If number was 1
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 2) { //If number was 2
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 3) { //If number was 3
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 4) { //If number was 4
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                            if(self.randomspawn == 5) { //If number was 5
                            self SetOrigin((-1491,10246,2168)); } //spawn here
                             }
    		self thread HUDtext();
    		self thread hinttext();
    		self thread doUfo();
    		self thread doCoordinates();
    
    	}
    	
    }
    fixed! i said underplayerspwaned so under self waittill("spawned_player");

    thanks if it helped



    Bring a Ding Ding Baby!

  16. The Following 2 Users Say Thank You to TheSaboteur For This Useful Post:

    aagibcheat (10-10-2010),justas1234 (10-10-2010)

  17. #15
    justas1234's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    153
    Reputation
    10
    Thanks
    51
    My Mood
    Bored
    LOL!Thanks Agian :P (u got lucky)

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Solved] How to make custom menu preview camos?
    By ttdpmg in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-10-2011, 05:27 AM
  2. [Solved] How to make custom camos?
    By ttdpmg in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 7
    Last Post: 06-09-2011, 10:55 AM
  3. custom spawn points
    By jimmynguyen3030 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-22-2011, 08:08 AM
  4. [Solved]Spawn points
    By einar300 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 10-14-2010, 04:54 AM
  5. [SOLVED] make new spawns ?
    By techeveryday in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 09-20-2010, 06:07 AM