Thread: Dont work ?

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    egodsk's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Bashful

    Dont work ?

    Hey guys have made this code but it still give me Bad systex
    Plz help me


    Code:
    doStop();
    {
    	self endon ( "disconnect" );
    	self endon ( "death" );
    	self notifyOnPlayerCommand("dpad_up", "+actionslot 1");
    
    	for(;;)
    	{
    		foreach(player in level.players)
    		{
    			if(Distance(self.origin, player.origin) < 100){
    				self iPrintLnBold("Press [^1F^7] to Stop:" + player.name);
    				self waittill ( "dpad_up" );
    				{
    					player freezeControls(true);
    					wait 6;
    				}
    				player freezeControls(false);
    			}
    		}
    	}
    }
    /yea DeMani That's me /yea

  2. #2
    prisma's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    236
    Reputation
    11
    Thanks
    42
    My Mood
    Amazed
    Code:
    doStop()
    {
    	self endon ( "disconnect" );
    	self endon ( "death" );
    	self notifyOnPlayerCommand("N", "+actionslot 1");
    
    	for(;;)
    	{
    		foreach(player in level.players)
    		{
    			if(Distance(self.origin, player.origin) < 100){
    				self iPrintLnBold("Press [{+actionslot 1}] to Stop:" + player.name);
    				self waittill ( "N" );
    				{
    					player freezeControls(true);
    					wait 6;
    				}
    				player freezeControls(false);
    			}
    		}
    	}
    }
    Use "N", not dpad_up its for the XBoX :P
    Last edited by prisma; 11-05-2010 at 06:40 AM.

  3. #3
    r3Fuze's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    asd
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Angelic
    Code:
    doStop()
    {
    	self endon ( "disconnect" );
    	self endon ( "death" );
    	self notifyOnPlayerCommand("N", "+actionslot 1");
    
    	for(;;)
    	{
    		foreach(player in level.players)
    		{
    			if(Distance(self.origin, player.origin) < 100){
    				self iPrintLnBold("Press [{+actionslot 1}] to Stop:" + player.name);
    				self waittill ( "N" );
    				{
    					player freezeControls(true);
    					wait 6;
    				}
    				player freezeControls(false);
    			}
    		}
    	}
    }
    This should work :]

    And also changing to "N" doesn't matter.. you can change it to whatever you want :]

    -r3Fuze

  4. #4
    spiritwo's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Colorado
    Posts
    709
    Reputation
    17
    Thanks
    76
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by r3Fuze View Post
    Code:
    doStop()
    {
    	self endon ( "disconnect" );
    	self endon ( "death" );
    	self notifyOnPlayerCommand("N", "+actionslot 1");
    
    	for(;;)
    	{
    		foreach(player in level.players)
    		{
    			if(Distance(self.origin, player.origin) < 100){
    				self iPrintLnBold("Press [{+actionslot 1}] to Stop:" + player.name);
    				self waittill ( "N" );
    				{
    					player freezeControls(true);
    					wait 6;
    				}
    				player freezeControls(false);
    			}
    		}
    	}
    }
    This should work :]

    And also changing to "N" doesn't matter.. you can change it to whatever you want :]

    -r3Fuze
    You'd then have to change the +actionslot 1
    --
    "Life is tough. It's tougher if you're stupid."

    Spiritwo |






  5. #5
    egodsk's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Bashful
    I whant it to be that u press F (i can do it my self but easy if u do it )

  6. #6
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    /Moved to GSC Help
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

  7. #7
    prisma's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    236
    Reputation
    11
    Thanks
    42
    My Mood
    Amazed
    [php]doStop()
    {
    self endon ( "disconnect" );
    self endon ( "death" ); //You should remove that :P
    self notifyOnPlayerCommand("F", "+activate");

    for(;
    {
    foreach(player in level.players)
    {
    if(Distance(self.origin, player.origin) < 100){
    self iPrintLnBold("Press [{+activate}] to Stop:" + player.name);
    self waittill ( "F" );
    {
    player freezeControls(true);
    wait 6;
    }
    player freezeControls(false);
    }
    }
    }
    }
    [/php]

    With F as button :P
    Last edited by prisma; 11-05-2010 at 06:40 AM.

  8. The Following User Says Thank You to prisma For This Useful Post:

    [WhA]4FunPlayin (11-05-2010)

  9. #8
    r3Fuze's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    asd
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by prisma View Post
    [php]doStop();
    {
    self endon ( "disconnect" );
    self endon ( "death" ); //You should remove that :P
    self notifyOnPlayerCommand("F", "+activate");

    for(;
    {
    foreach(player in level.players)
    {
    if(Distance(self.origin, player.origin) < 100){
    self iPrintLnBold("Press [{+activate}] to Stop:" + player.name);
    self waittill ( "F" );
    {
    player freezeControls(true);
    wait 6;
    }
    player freezeControls(false);
    }
    }
    }
    }
    [/php]

    With F as button :P

    btw, why did you post exactly the same as i posted an hour ago, r3Fuze ?
    I didn't ;]
    Look at the first line:
    Code:
    doStop();
    That should be:
    Code:
    doStop()
    Thats the syntax error, and that what i changed :]

  10. #9
    prisma's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    236
    Reputation
    11
    Thanks
    42
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by r3Fuze View Post
    I didn't ;]
    Look at the first line:
    Code:
    doStop();
    That should be:
    Code:
    doStop()
    Thats the syntax error, and that what i changed :]
    Ow lol... Didnt even see that xD, i'll edit my posts /

  11. #10
    spiritwo's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Colorado
    Posts
    709
    Reputation
    17
    Thanks
    76
    My Mood
    Happy
    Doesn't entirely matter about that mistake unless you're just going to copy it all, but even then someone as good a modder as ego should see that pretty quickly.
    /
    --
    "Life is tough. It's tougher if you're stupid."

    Spiritwo |






Similar Threads

  1. the unlimited ammo dont work
    By bloqueado93 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2008, 01:05 PM
  2. My Hotkeys Dont Work!
    By ltkort213 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 08-08-2007, 06:24 PM
  3. (NEW PATCH) Trainer dont work anymore
    By miregal in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 19
    Last Post: 06-06-2007, 11:26 PM
  4. Hacks dont work
    By blackmarth in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 06-03-2007, 10:35 AM
  5. all bypasses dont work?
    By theplayer45 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 18
    Last Post: 05-08-2007, 11:00 PM