Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    BMGP's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Set next map in Map rotation?

    How do I set the next map in the Map rotation???

    setDvar("map_rotate",1); doesnt work -.-

    EDIT:
    Forgot to say that i run the mod where i want to use map rotation on my Dedicated Server(AlterIWNet). and in the dedi config file i already set up the map rotation with "map_rotation="maps"".


    BMGP
    Last edited by BMGP; 11-06-2010 at 02:47 PM.

  2. #2
    spiritwo's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Colorado
    Posts
    709
    Reputation
    17
    Thanks
    76
    My Mood
    Happy
    --
    "Life is tough. It's tougher if you're stupid."

    Spiritwo |






  3. #3
    mathieutje12's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Close to my PC
    Posts
    578
    Reputation
    14
    Thanks
    165
    My Mood
    Angelic
    Code from MetPL
    Code:
    selectrandommap()
    {
    	wait 2;
    	dostepneMapy = "mp_brecourt;mp_rundown;mp_afghan;mp_checkpoint;mp_quarry;mp_highrise;mp_boneyard;mp_derail;mp_rust;mp_favela;mp_estate;mp_terminal;mp_underpass;mp_subbase;mp_invasion;";
    	mapa = getDvar("mapname");
    	pojedynczaMapa = StrTok( dostepneMapy, ";" ); 
    	losowamapa = pojedynczaMapa[randomint(pojedynczaMapa.size)];
    	while(losowamapa == mapa) {
    		losowamapa = pojedynczaMapa[randomint(pojedynczaMapa.size)];
    	}	
    	Map(losowamapa, false);   
    }

  4. #4
    TheLynx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Sverige
    Posts
    366
    Reputation
    10
    Thanks
    42
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by mathieutje12 View Post
    Code from MetPL
    Code:
    selectrandommap()
    {
    	wait 2;
    	dostepneMapy = "mp_brecourt;mp_rundown;mp_afghan;mp_checkpoint;mp_quarry;mp_highrise;mp_boneyard;mp_derail;mp_rust;mp_favela;mp_estate;mp_terminal;mp_underpass;mp_subbase;mp_invasion;";
    	mapa = getDvar("mapname");
    	pojedynczaMapa = StrTok( dostepneMapy, ";" ); 
    	losowamapa = pojedynczaMapa[randomint(pojedynczaMapa.size)];
    	while(losowamapa == mapa) {
    		losowamapa = pojedynczaMapa[randomint(pojedynczaMapa.size)];
    	}	
    	Map(losowamapa, false);   
    }
    Polish???
    Makes no sense.. except mapa

Similar Threads

  1. Possable next map?
    By Kody174 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 19
    Last Post: 07-01-2011, 12:15 PM
  2. Map rotation
    By Dr.Ballsack in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-20-2010, 09:45 AM
  3. [SOLVED] Map Rotator
    By dertolleadrian in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 9
    Last Post: 07-24-2010, 06:39 AM
  4. [RELEASE] Modding Toolkit (Mod Changer, Map Rotation, Inactivity Disabler)
    By novakane in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Server / GSC Modding
    Replies: 35
    Last Post: 07-18-2010, 01:10 AM
  5. [Tutorial]How to set all maps FREE
    By tony94 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 18
    Last Post: 05-30-2007, 01:26 PM