Thread: Display GUID

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    jimmynguyen3030's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    NukeTown
    Posts
    263
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Bored

    Display GUID

    Is there like a settext to show ur guid ingame??

  2. #2
    bomb21's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Unknown
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    Code:
    GUIDText settext(self.guid);

  3. #3
    spiritwo's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Colorado
    Posts
    709
    Reputation
    17
    Thanks
    76
    My Mood
    Happy
    type 'status' in the console. Then it's pretty self explanatory from there.
    --
    "Life is tough. It's tougher if you're stupid."

    Spiritwo |






  4. #4
    aIW|Convery's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,876
    Reputation
    124
    Thanks
    595
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by spiritwo View Post
    type 'status' in the console. Then it's pretty self explanatory from there.
    'Status' only works if you're the host :3

  5. #5
    jimmynguyen3030's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    NukeTown
    Posts
    263
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Bored
    I knew the status in console but I'm talking about text in the game wen u join and text pops up I want to show the grid by itself

  6. #6
    mathieutje12's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Close to my PC
    Posts
    578
    Reputation
    14
    Thanks
    165
    My Mood
    Angelic
    Try this [php]
    doConnect() {
    self endon( "disconnect" );

    while(1) {

    self iPrintlnBold(self.origin + " Guid: " + self.guid); wait 30;

    }
    }[/php]

Similar Threads

  1. Guide On Using Olly Debugger
    By Dave84311 in forum Game Hacking Tutorials
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2013, 12:12 AM