Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    hackdownloader's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    No Hope AI Zombies Issue.

    Hi.

    I downloaded No Hope AI Zombies from here. The issue I'm getting is when the round ends, it will say an airdrop is coming but nothing happens. We get stuck with no ammo. I've thought about adding infinite ammo but that would make it too easy. I havn't made any modification to this mod so I'm wondering if there was something I didn't do? Thanks.

  2. #2
    jimmynguyen3030's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    NukeTown
    Posts
    263
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Bored
    so airdrop comes and nothing is there?

  3. #3
    hackdownloader's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    No. I receive the message saying there is one but no plane comes and no airdrop comes at all. Nothing happens.

  4. #4
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,331
    My Mood
    Breezy
    Strange, works here. Perhaps try another map?
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  5. #5
    hackdownloader's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Yeah I did. Same thing. Would you like to see it for yourself?

  6. #6
    jimmynguyen3030's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    NukeTown
    Posts
    263
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Bored
    redownload?

  7. #7
    cgallagher21's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,583
    Reputation
    11
    Thanks
    296
    My Mood
    Busy
    You could always redownload from the CoD6HMod Website.

  8. #8
    hackdownloader's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thanks for all of your quick replies. I'll try that and get back to you.

    Edit: Ok, I've tried that but nothing.

    Mabye if someone saw it they would be able to help me?
    Last edited by hackdownloader; 01-18-2011 at 08:22 PM.

  9. #9
    YuDi21's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    mp_complex
    Posts
    141
    Reputation
    12
    Thanks
    35
    My Mood
    Angelic
    set Waypoints in file airdropfunc
    ps - dlc packs not work
    Last edited by YuDi21; 01-19-2011 at 08:02 AM.

  10. #10
    EpicPlayer's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    628
    Reputation
    13
    Thanks
    155
    Well, this is what happends when you host on a dedicated server on Aiw o.O
    Never happened to me in a private match xD
    Though, I noticed that the ammo will come later, just restart the map a few times... and wait for the second round.

  11. #11
    hackdownloader's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    What you said was working yesterday. I tried again today and it doesn't even work. Is there a problem with Alter IW Net Dedicated Servers or can we fix the mod?

    Quote Originally Posted by YuDi21 View Post
    set Waypoints in file airdropfunc
    ps - dlc packs not work
    The waypoints are set correctly and I'm not using any DLC Packs.