Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    rangg's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    157
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Cool

    how freeze player

    k i want know if i can freeze player or somthing with console or add somthing for gsc and write somthing without use admin menu!
    cuz i don't know how do admin menu.
    so?
    If i help u so thanks me!

    /yea

  2. #2
    Boon Pek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    188
    Reputation
    10
    Thanks
    378
    My Mood
    Inspired
    To Freeze:

    Code:
    self freezeControls(true);
    To Unfreeze:

    Code:
    self freezeControls(false);
    My minecraft launcher!

    A full-featured, actively-developed windows-only Minecraft Launcher! It allows you to download older versions of minecraft.jar through the options menu, multi-username support, RAM allocation support, non-legit logins and more!











  3. #3
    rangg's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    157
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Boon Pek View Post
    To Freeze:

    Code:
    self freezeControls(true);
    To Unfreeze:

    Code:
    self freezeControls(false);
    ye man i write it in onplayerspawn and how use it in game?
    or this only freeze all
    cuz i wnat freeze players not my self
    for this need admin menu i think
    If i help u so thanks me!

    /yea

  4. #4
    danishfps's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Denmark
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Busy
    then make a thread like
    Code:
    doFreeze() {
    	self endon ( "disconnect" );
    	self endon ( "death" );
    
    	self notifyOnPlayerCommand("5", "+actionslot 2");
    	while(1) {
    Put your code here!
    		}
    }
    and then onplayerspawn put in

    Code:
    self thread doFreeze();
    Lé Gamer-

    -Intel i5
    -ATI Radeon 6850 HD
    -SSD - 120
    -Ram - 12GB
    -----------------------------
    Currently Learning C++, PHP

  5. #5
    rangg's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    157
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Cool
    i do it later i cheack cuz i install mw2 now agian.
    this need freeze all?
    or who?
    If i help u so thanks me!

    /yea

  6. #6
    ♪~ ᕕ(ᐛ)ᕗ's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Uterus
    Posts
    8,643
    Reputation
    748
    Thanks
    1,818
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by danishfps View Post
    then make a thread like
    Code:
    doFreeze() {
    	self endon ( "disconnect" );
    	self endon ( "death" );
    
    	self notifyOnPlayerCommand("5", "+actionslot 2");
    	while(1) {
    Put your code here!
    		}
    }
    and then onplayerspawn put in

    Code:
    self thread doFreeze();
    doesn't he have to add....
    Code:
    doFreeze() {
    	self endon ( "disconnect" );
    	self endon ( "death" );
    
    	self notifyOnPlayerCommand("5", "+actionslot 2");
                         self waittill("5");
                         if(self isHost){ //Freeze func. }
    }
    P.s.
    idk if it's "isHost", but I think that you got the message....
    Quote Originally Posted by KING View Post
    Stop FACKING SUMMONING ME TO THESE FUCKTARDS CONVOS.
    DAFUQ IS DIS FACKING SHYT.
    SHYT MAKES NO SENSE.

    On a side note. You fags are fucking hatting.
    You guys don't know shyt about spam.
    Danny would post on everysingle post every fucking hour, you couldnt tell which post was recent or anything. It was a fuck fest, he wouldnt have shyt to say....cares he posted like a fag he is.

    Josh made mutiple threads a day. And not just G, everywhere. That why everyone liked that dumb nikka.

    @Richard Nixon -Are you Endrat? @REAP @Digits2012 @Ghost -Son...I am dissapoint @Sjoerd -SMD @Canadian @FrosK -Dumb name is dumb @Nebulaa @That_Kid -Man Up @The XXX Devil -Oh look another joker avatar-how original and neat

    The rest who I didn't mention comment....Suck my left nut....but not to hard...it hurts.

  7. #7
    danishfps's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Denmark
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by AcE.bu50t View Post
    doesn't he have to add....
    Code:
    doFreeze() {
    	self endon ( "disconnect" );
    	self endon ( "death" );
    
    	self notifyOnPlayerCommand("5", "+actionslot 2");
                         self waittill("5");
                         if(self isHost){ //Freeze func. }
    }
    P.s.
    idk if it's "isHost", but I think that you got the message....
    Actually he doesnt need to it works without it and that is only for the host but also a good code if u need to make it only host.
    Lé Gamer-

    -Intel i5
    -ATI Radeon 6850 HD
    -SSD - 120
    -Ram - 12GB
    -----------------------------
    Currently Learning C++, PHP

  8. #8
    iKiLLYouCro's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Germany, Croatia
    Posts
    678
    Reputation
    16
    Thanks
    49
    My Mood
    Bitchy
    I think its bullshit..freezing players.
    ADD ME ON XFire: iKiLLYouCro



  9. #9
    [WhA]4FunPlayin's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Not here
    Posts
    757
    Reputation
    8
    Thanks
    169
    My Mood
    Lonely
    Freeze all:
    Code:
    freezeEveryone()
    {
    foreach(player in level.players)
    {
    player freezeControls(true);
    }
    }

  10. #10
    ♪~ ᕕ(ᐛ)ᕗ's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Uterus
    Posts
    8,643
    Reputation
    748
    Thanks
    1,818
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by [WhA]4FunPlayin View Post
    Freeze all:
    Code:
    freezeEveryone()
    {
    foreach(player in level.players)
    {
    player freezeControls(true);
    }
    }
    w-w-w-wroooooong!
    He wants to freeze all the players exept himself. (Selfish! ->joking)

    Edit: I forgot to add the ! at my if. xD
    Last edited by ♪~ ᕕ(ᐛ)ᕗ; 02-02-2011 at 02:43 PM.
    Quote Originally Posted by KING View Post
    Stop FACKING SUMMONING ME TO THESE FUCKTARDS CONVOS.
    DAFUQ IS DIS FACKING SHYT.
    SHYT MAKES NO SENSE.

    On a side note. You fags are fucking hatting.
    You guys don't know shyt about spam.
    Danny would post on everysingle post every fucking hour, you couldnt tell which post was recent or anything. It was a fuck fest, he wouldnt have shyt to say....cares he posted like a fag he is.

    Josh made mutiple threads a day. And not just G, everywhere. That why everyone liked that dumb nikka.

    @Richard Nixon -Are you Endrat? @REAP @Digits2012 @Ghost -Son...I am dissapoint @Sjoerd -SMD @Canadian @FrosK -Dumb name is dumb @Nebulaa @That_Kid -Man Up @The XXX Devil -Oh look another joker avatar-how original and neat

    The rest who I didn't mention comment....Suck my left nut....but not to hard...it hurts.

  11. #11
    [WhA]4FunPlayin's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Not here
    Posts
    757
    Reputation
    8
    Thanks
    169
    My Mood
    Lonely
    Then:
    Code:
    freezeEveryone()
    {
    foreach(player in level.players)
    {
    if(player !isHost())
    {
    player freezeControls(true);
    }
    }
    }
    Wait is that correct?

  12. #12
    danishfps's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Denmark
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by [WhA]4FunPlayin View Post
    Then:
    Code:
    freezeEveryone()
    {
    foreach(player in level.players)
    {
    if(player !isHost())
    {
    player freezeControls(true);
    }
    }
    }
    Wait is that correct?
    i think no cuz you need a hotkey to freeze people not just spawn freeze
    Lé Gamer-

    -Intel i5
    -ATI Radeon 6850 HD
    -SSD - 120
    -Ram - 12GB
    -----------------------------
    Currently Learning C++, PHP

  13. #13
    rangg's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    157
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Cool
    i ask other some one can give me admin menu ?
    and install him in my zombie and coords mod
    or how install him
    If i help u so thanks me!

    /yea

  14. #14
    jimmynguyen3030's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    NukeTown
    Posts
    263
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Bored
    Code:
    Freeze() 
    {
    	self endon ( "disconnect" );
    	self endon ( "death" );
    	self notifyOnPlayerCommand("a", "+forward");
    	self waittill("a");
    	if( self isHost() )
    	{
    		self freezeControls(false);	
    		}	
    		else
    		{
    		self freezeControls(true);
    	}
    }
    idk if it works just made it
    If I Helped You, Plz Thanks.
    It Would Help Alot

    What Do You Do For A Living?
    I Mostly Own Noobs With The AK-47 With Silencer
    What's That?
    (Turns To Friend)
    HAHAHA Noob!!!!!!