Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    sdm's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    169
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Angelic

    WeaponSkillers Mod

    This mod is in my creating list: WeaponSkillers
    I dont se any errors but when i start the map, alterIWnet give me a message saying "Script Compile Error: Bad Syntax"

    Someone can find the error and tell me.
    Thanks All

    VirusTotal: VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner
    VirSCAN: WeaponSkiller.rar MD5:197e31a0a190f4104dc4f976fd7e5df8 - VirSCAN.org Scanners did not find malware!

    The mod download for tests:

  2. #2
    sdm's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    169
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Angelic
    Hello someone here?

  3. #3
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,539
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by sdm View Post
    Hello someone here?
    Yes, I am here. But I am not sure of all your commands.

    And I am not so advanced.

    So I can't help you here.


    Sorry.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  4. #4
    sdm's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    169
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Angelic
    All my commands is in the attach, but thanks

  5. #5
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,539
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by sdm View Post
    All my commands is in the attach, but thanks
    I know that.
    But the GSC coding style you have done. is a little to advanced for me to understand.
    Or maybe thats the error....

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  6. #6
    sdm's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    169
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Angelic
    lol, i dont know whats the error, but i think is not the error, my code style

  7. #7
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,539
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by sdm View Post
    lol, i dont know whats the error, but i think is not the error, my code style
    Okey:

    Maybe this? :
    else if ( self.WepLevel >> 5 )
    Or this? :
    if ( self.WepLevel == 0 )
    What is the self.WepLevel


    Sorry if not to much help. But I don't Understand the full code typing
    Last edited by Jorndel; 04-15-2011 at 08:48 PM.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  8. #8
    sdm's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    169
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Angelic
    is one of my mod vars, sets on the onPlayerConnect(), this is not a mistake

  9. #9
    sdm's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    169
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Angelic
    SOMEONE HELP ME PLEASE

    i will change this:
    Code:
    else if ( self.WepLevel >> 5 )
    to this:
    Code:
    else if ( self.WepLevel >= 6 )
    and test, edit in some seconds...

    EDIT: fuck this doesnt work
    Last edited by sdm; 04-16-2011 at 10:17 AM.

  10. #10
    sdm's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    169
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Angelic
    SOMEONE HERE?

  11. #11
    cacheat's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Spain,Aragon,Huesca
    Posts
    178
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Psychedelic
    OMG people will help if they want and pls dont spam omg
    "It doesn't take the most powerful nations on Earth to create the next global conflict. Just the will of a single man."
    -- Vladimir Makarov













  12. #12
    Arasonic's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    569
    Reputation
    11
    Thanks
    115
    Only went through the _rank very quick due to having to go, but theres two things I saw:
    Code:
    self setClientDvar("perk_weapReloadMultiplier", "1.5");
    should be
    Code:
    self setClientDvar("perk_weapReloadMultiplier", 1.5);
    And, you just need to type >
    Not two, not >=, though I don't think it matters with the = there

  13. #13
    sdm's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    169
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Angelic
    lol, but i ever uses ">=" and never got error

    I will test
    and give the result

    FUCK, still getting error
    Last edited by sdm; 04-18-2011 at 05:41 PM.

  14. #14
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,321
    My Mood
    Breezy
    @Arasonic That doesn't matter, they're the same thing.


    _rank.gsc
    Code:
    else if ( self.WepLevel >> 5 )
    >> is the bitshift operator in C++ (which does nothing in GSC). That sign should just be >.

    Code:
    xpHud setText( self.Curxp + self.xpTable["levelup"] );
    I'd be careful about that line, it might come up as '025' as the text since using + in setText joins things together. For extra safety you could add a line like this:
    Code:
    xp = self.Curxp + self.xpTable["levelup"];
    xpHud setText( xp );
    Code:
    self giveWeapon("ump45_silencer_mp", 0);
    Don't you need to add false at the end? self giveWeapon("ump45_silencer_mp", 0, false);

    _experienc.gsc
    Code:
    if ( self.health =< 0 )
    That operator is wrong. It's <=.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  15. #15
    MarshallPT's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    ZOG
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i think the weapon thing sould be true isnt? to allow attachments? i dont know very much

Page 1 of 2 12 LastLast