Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    lolhack8808's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    world
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    6

    Host Abilitys on QCZM and Camos on Weapons

    Hi, i made my own QCZM with tons of edits, based on v2 of it.

    I have two modding questions,

    • Functions which only work for the host, like ufo, a give-gun menu, kicking menu etc.

    • Camos on all guns you start off in zombie mod (all 3)

    • If possible, make me and certain names written in the script to not be chosen as a zombie.

    If you would like to help me, please share the code with me and also explain to me (detailed) where to put it to make it work without errors.

    Im not that pro in adding completley new codes and threads into GSC Scripts.


    Greetings
    Last edited by lolhack8808; 05-07-2011 at 11:53 AM.

  2. #2
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    This will make something only for the host:
    Code:
    	if(self isHost())
    	{
    		Your code here
    	}
    And for the camos I think I'll need you to post the script. To pastebin please...


    The lines in my Steam are i's

  3. #3
    lolhack8808's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    world
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Where do i insert the self isHost?

    And for the script, i dont need to upload it, you just need one of the default quarantine chaos zombie mod (id say for that v2 is the best) and look into that code.

    //edit: Uploaded a older version to pastebin http://pastebin.com/5Su2FUAF
    hope that you can help me, id really like to see camos on the secondarys you get in this mod
    Last edited by lolhack8808; 05-08-2011 at 03:41 AM.

  4. #4
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    Okay so now now every weapon should have fall camo.
    Here is the code:
    QCZM with camos - Pastebin.com
    It is tested.

    This is the code for an amazing admin menu by Zalew (whoever he is)
    http://pastebin.com/TRJgBULN
    Just get a empty GSC file and copy all that into the empty GSC. Then rename the GSC to "_missions".
    Now you can place the _missions.gsc in the gametypes folder. That will give you an amazing admin menu that you open on "5". You can do everything with that menu. Almost, except giving yourself weapons. I think there is a good reason that none of the admin menus have a give weapon function.

    BTW: You can paste that _missions into any mod to get an amazing admin menu and you don't need to do anything in the _rank.gsc

    Last edited by Nachos; 05-08-2011 at 04:29 AM.


    The lines in my Steam are i's

  5. #5
    lolhack8808's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    world
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Okay nice, now i need to know which codes of your pastebin code i need to copy in my mod (line numbers, etc) and where

    self giveWeapon(level.smg[self.randomsmg] + "_mp", 8, false); | The 8 is the camo number, or?

    To the admin menu, the shop menu of my zombie mod has keys set to 5 and so on, so the menu will conflict with the mod?
    Last edited by lolhack8808; 05-08-2011 at 04:34 AM.

  6. #6
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by lolhack8808 View Post
    Okay nice, now i need to know which codes of your pastebin code i need to copy in my mod (line numbers, etc) and where

    self giveWeapon(level.smg[self.randomsmg] + "_mp", 8, false); | The 8 is the camo number, or?

    To the admin menu, the shop menu of my zombie mod has keys set to 5 and so on, so the menu will conflict with the mod?
    The camo link is just the full code for the mod. And yes:
    self giveWeapon(level.smg[self.randomsmg] + "_mp", 8, false); | The 8 is the camo number, or?
    That is correct

    The admin menu will conflict... *sadface*
    Last edited by Nachos; 05-08-2011 at 04:37 AM.


    The lines in my Steam are i's

  7. The Following User Says Thank You to Nachos For This Useful Post:

    lolhack8808 (05-08-2011)

  8. #7
    lolhack8808's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    world
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Awesome, thanked.

    Still one thing to go:

    Me and "VIPS" (certain names written in the script) will never be a zombie on the round begin, is that possible?