Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    maciek1o3s's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    fdg
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    QCZM 3.1 combine with weapons from 5.0 - help

    Hey,
    i found cool modification of Quarantine Chaos Zombie Mod - v 3.1
    But i also find another cool version 5.0

    But after first 60 seconds screen have so big blur that we can't play :/ Do you know how to delete this blur or how to move weapons from 5.0 to 3.1?

    Do u know to how to made a system of Door Repair and what do to avoid server crashes?

    PS My edit of Rust map is included in QCZM 3.1

    http://virusscan.jotti.org/pl/scanre...748a73fcaac503
    http://virusscan.jotti.org/pl/scanre...0194337a3ba7c8
    <b>Downloadable Files</b> Downloadable Files
    Last edited by maciek1o3s; 05-29-2011 at 06:23 AM.

  2. #2
    EpicPlayer's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    628
    Reputation
    13
    Thanks
    155
    You need virus scans...

  3. #3
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    Who approved without virusscans???
    No virsues but still!

    Anyway, make a list with the stuff you want changed. I don't really understand what you want. I can change that stuff but you need to tell me what to change. Listed please, like:
    • List item1
    • List item2
    • List item3
    • Listitem4


    You get the point.
    Last edited by Nachos; 05-29-2011 at 05:48 AM.


    The lines in my Steam are i's

  4. #4
    maciek1o3s's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    fdg
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok, so i want to:
    #1 Delete daylight in 3.1
    #2 Add some weapons and items from 5.0 (
    Code:
    CreateSentry(350, (565, 1575, 392.625), (0, -90, 0));
    	CreateSentry(350, (540, 1055, 265), (0, -90, 0));
    
    	CreateTurret((740, 1535, 424.825), (0, -90, 0));
    
    	CreateWeapon("concussion_grenade_mp", 50, (530, 1640, 272), (0, 90, 90));
    	CreateWeapon("claymore_mp", 50, (653, 1780, 273), (-90, 0, -90));
    	CreateWeapon("m21_fmj_thermal_mp", 200, (530, 1640, 392), (0, 90, 0));)
    i want to add these things to 3.1 (they are in 5.0).

    #3 Cash don't delete after starting new round

    Virus scan:
    http://virusscan.jotti.org/pl/scanre...748a73fcaac503
    http://virusscan.jotti.org/pl/scanre...0194337a3ba7c8
    Last edited by maciek1o3s; 05-29-2011 at 07:29 AM.

  5. #5
    pyrozombie's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    holland
    Posts
    351
    Reputation
    12
    Thanks
    62
    My Mood
    Cool
    okey there are a few things to get what you want.

    the blur in 5.0 can be deleted thats not so hard

    then there is still a little bug with the cash system in 5.0 when you buy night googles you don't have to pay for anything anymore.

    so i should change the script off 5.0 because its more advanced and the looks are better.

    just let someone add the guns like the snipers in the buy menu and delete the blur gone seurch for the code for you!

    ----------------------------------

    i found the code

    you have to find this code and set it to 0 just like the code below

    player setClientDvar( "r_blur", 0 );

    gone try to fix the night googles (or delete them)
    Last edited by pyrozombie; 05-29-2011 at 09:30 AM.

  6. #6
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by pyrozombie View Post
    okey there are a few things to get what you want.

    the blur in 5.0 can be deleted thats not so hard

    then there is still a little bug with the cash system in 5.0 when you buy night googles you don't have to pay for anything anymore.

    so i should change the script off 5.0 because its more advanced and the looks are better.

    just let someone add the guns like the snipers in the buy menu and delete the blur gone seurch for the code for you!

    ----------------------------------

    i found the code

    you have to find this code and set it to 0 just like the code below

    player setClientDvar( "r_blur", 0 );

    gone try to fix the night googles (or delete them)
    Well, i guess they are not hard to fix.
    I have't looked but. ( Never think I will.. )

    (I am working on many projects and just like to drop a time here and answer as fast I can on them )

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  7. #7
    maciek1o3s's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    fdg
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok but how to move items/wepaons from 5.0 to 3.1 - i mean pavelow turret stun nades (which we can buy on walls) etc.

    PS Where is this command:
    player setClientDvar( "r_blur", 1 );

    ?
    Last edited by maciek1o3s; 05-29-2011 at 09:52 AM.

  8. #8
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by maciek1o3s View Post
    Ok but how to move items/wepaons from 5.0 to 3.1 - i mean pavelow turret stun nades (which we can buy on walls) etc.

    PS Where is this command:
    player setClientDvar( "r_blur", 1 );

    ?
    Just ad the code in your thread: doDvars()

    Or press CTRL + F
    And find it.
    Or find the search option

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  9. #9
    maciek1o3s's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    fdg
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok i did it - delete blur. But how to move wepaons from 5.0 to 3.1?
    Last edited by maciek1o3s; 05-29-2011 at 10:27 AM.

  10. #10
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by maciek1o3s View Post
    Hey,
    i found cool modification of Quarantine Chaos Zombie Mod - v 3.1
    But i also find another cool version 5.0

    But after first 60 seconds screen have so big blur that we can't play :/ Do you know how to delete this blur or how to move weapons from 5.0 to 3.1?

    Do u know to how to made a system of Door Repair and what do to avoid server crashes?

    PS My edit of Rust map is included in QCZM 3.1

    ZombieMod v3.1.rar - Skaner malware'u Jotti
    QCZM 5.1.rar - Skaner malware'u Jotti
    Give me a list of what you want over in the new file or what you want.

    So give me a list.

    like:
    Edits from version 3 to 5
    _____

    Mapedits, actions and so on

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  11. #11
    maciek1o3s's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    fdg
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    List of changes i would like to do:
    #1 Move weapons items from 5.0 to 3.1 - stun nades, M21 EBR, Claymore which we can buy on walls and add pavelow turret which we can place in bunker
    #2 Add flares which i can place on the map eg on flags
    #3 Delete daylight

  12. #12
    pyrozombie's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    holland
    Posts
    351
    Reputation
    12
    Thanks
    62
    My Mood
    Cool
    as i told you its easier to make 5.0 more like 3.1 then the other way around but its your call

    because you cant just switch the mapedit.gsc because thats linked to other gsc files

    and the night i can change it to for you

    just use the search again and search for "vision" this is the code to turn from day to night.
    proberly they used "cobra_sunset_3" cange it to "default".

    there can be more then one vision codes in the script so search a few times

    make sure you only delete the cobra sunset other wise you delete the zombie vision or the night google vision

  13. #13
    maciek1o3s's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    fdg
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    But 3.1 is better cause there are better weapons, items etc. So i want add only few things to mapedit, which are connected with other gsc file, so its not so easy work i know then i ask for help u;]

  14. #14
    maciek1o3s's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    fdg
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Anyone can help?