Thread: snowmobile

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    pyrozombie's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    holland
    Posts
    351
    Reputation
    12
    Thanks
    62
    My Mood
    Cool

    snowmobile

    heey guys

    i was looking trew some gsc. files and i came acros something about a snowmobile...

    is it possible to use the snowmobile model in multiplayer??


    default:"vehicletype" "snowmobile_player_mp"

  2. #2
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by pyrozombie View Post
    heey guys

    i was looking trew some gsc. files and i came acros something about a snowmobile...

    is it possible to use the snowmobile model in multiplayer??


    default:"vehicletype" "snowmobile_player_mp"
    I guess it is, but maybe not every map or os..
    Not sure.
    Try to:
    precacheModel("modelname");
    I am sure you know what this is

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  3. #3
    Yamato's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    839
    Reputation
    13
    Thanks
    152
    My Mood
    Amazed
    No, not possible.

  4. #4
    lolhack8808's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    world
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Its on Estate, so it should be possible to be freely used on that map.

  5. #5
    Yamato's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    839
    Reputation
    13
    Thanks
    152
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by lolhack8808 View Post
    Its on Estate, so it should be possible to be freely used on that map.
    WTF, you are right, I never noticed¡¡¡ lol, thanks, try this 2 models, 1 of them is the right one,

    Code:
    vehicle_snowmobile_static_alt
    vehicle_snowmobile

  6. #6
    pyrozombie's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    holland
    Posts
    351
    Reputation
    12
    Thanks
    62
    My Mood
    Cool
    i don't get it to work can someone try it for me and tell me how to get it work??

    or just tel mee how to i should get it to work ill try it myself:P

  7. #7
    Yamato's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    839
    Reputation
    13
    Thanks
    152
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by pyrozombie View Post
    i don't get it to work can someone try it for me and tell me how to get it work??

    or just tel mee how to i should get it to work ill try it myself:P
    PrecacheModel("modelIgaveyou"); in Init()

    and then do whatever you want: self setModel("modelIgaveyou"); or oma = spawn("script_model",self.origin); oma setModel("modelIgaveyou");

  8. #8
    IYIagnus's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Behind you xD
    Posts
    79
    Reputation
    13
    Thanks
    17
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by Yamato View Post
    WTF, you are right, I never noticed¡¡¡ lol, thanks, try this 2 models, 1 of them is the right one,

    Code:
    vehicle_snowmobile_static_alt
    vehicle_snowmobile
    i dont think its the static since a static prop is unmoveable (if you want it to drive ofc=)
    Jump out the window, LIKE A BOSS

    There's a lot of lessons to be learned in life, but the most important is to never Depend.
    There's no humanity inside of insanity !!!
    Texture Mods By me:

    3-AngleScope

    CriTiCamos

  9. #9
    Yamato's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    839
    Reputation
    13
    Thanks
    152
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by IYIagnus View Post
    i dont think its the static since a static prop is unmoveable (if you want it to drive ofc=)
    FAIL

    2 Static models that I am using here, I have done same with many others, such as tanks and shit, this are old videos




  10. #10
    pyrozombie's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    holland
    Posts
    351
    Reputation
    12
    Thanks
    62
    My Mood
    Cool
    `cool but did anyone tested the snowmobile?

  11. #11
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,325
    My Mood
    Breezy
    The static model did infact work, the other didn't:
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  12. The Following 2 Users Say Thank You to master131 For This Useful Post:

    Yamato (06-07-2011),YuDi21 (06-11-2011)

  13. #12
    IYIagnus's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    Behind you xD
    Posts
    79
    Reputation
    13
    Thanks
    17
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by Yamato View Post
    FAIL

    2 Static models that I am using here, I have done same with many others, such as tanks and shit, this are old videos

    YouTube - ‪Flyable Seaknight‬‏

    YouTube - ‪Flyable MiG-29‬‏
    Yep epic fail, i was thinking about counterstrike =)

  14. #13
    TechnoX's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Logitech G510.
    Posts
    154
    Reputation
    11
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw
    Seaknight video gsc script? Nice movement it has.

  15. #14
    pyrozombie's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    holland
    Posts
    351
    Reputation
    12
    Thanks
    62
    My Mood
    Cool
    yamato is a mw2 guru :P

  16. #15
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by pyrozombie View Post
    yamato is a mw2 guru :P
    Yes, he is...

    As I see him:

    The Model and FX master on GSC...

    I see most of his work is about Models and FX's.
    Thats how I see Yamato here on mpgh.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

Page 1 of 2 12 LastLast