Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    shotyoudie's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    female
    Posts
    119
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Angelic

    Unknown Function in some maps

    Hi,

    I'm getting Unknown Function in Rust, Afghan and Derail. But i can't find anything wrong in my MapEdit. I even deleted the map and made it non-custom, but still getting Unknown Function.
    Last edited by shotyoudie; 07-07-2011 at 04:45 AM. Reason: typo

  2. #2
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    Can't help.

    Try to Temp disable your map edits.

    If it works then.
    Then its your mapedits that is wrong.

    Best answer unless we see code.
    (If you send code. Upload to pastebin.com)

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  3. #3
    shotyoudie's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    female
    Posts
    119
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Angelic
    I Just added a few things, not map based.

    Quickmessages. With fixed _quickmessages.gsc from this forum somewhere.
    Code:
    Test()
    {
    	self endon("disconnect");
    	for(;;)
    	{
    		if(self.buttonPressed["+actionslot 3"] == 1)
    		{
    			self.buttonPressed["+actionslot 3"] = 0;
    			if(self GetStance() == "stand")
    			{
    				self openpopupMenu(game["menu_quickcommands"]);
    			}
    			else if(self GetStance() == "crouch")
    			{
    				self openpopupMenu(game["menu_quickstatements"]);
    			}
    			else if(self GetStance() == "prone")
    			{
    				self openpopupMenu(game["menu_quickresponses"]);
    			}
    		}
    		wait 0.0005;
    	}
    }
    And some MapEdit functions:
    Code:
    On MapEdit Init:
    precacheShader("waypoint_ammo_friendly");
    precacheShader("cardicon_minigun");
    
    Just in the script:
    CreateHUDIcon(id, icon,x, y, z, sh, sw)
    {
    	level.id = newHudElem();
    	level.id.x = x;
    	level.id.y = y;
    	level.id.z = z + 50;
    	level.id.alpha = 0.85;
    	level.id setShader( icon, sh, sw);
    	level.id setWaypoint( true, true, false );
    }
    
    
    CreateAmmoBlock(pos, angle)
    {
    	ablock = spawn("script_model", pos );
    	ablock setModel("com_bomb_objective");
    	ablock.angles = angle;
    	ablock Solid();
    	//ablock CloneBrushmodelToScriptmodel( level.airDropCrateCollision );
    	wait 0.01;
    	self thread AmmoThink(pos);
    }
    
    AmmoThink(pos)
    {
    	self endon("disconnect");
    	while(1)
    	{
    		foreach(player in level.players)
    		{
    			if(Distance(pos, player.origin) <= 50)
    			{
    				if(self.team == "allies")
    				{
    					player GiveMaxAmmo(player.current);
    					player playlocalsound("weap_pickup");	
    				}
    			}
    		}
    		wait .25;
    	}
    }
    But this code is found in MapEdit which is not even loaded. It's also not loaded in the map rust. Which is still the default custom map from killingdyl.

    But all those function are working in other maps.

    Also i always get the Coulnt load raw file... things in the console. But those scripts exists and in the right directory and in other maps like Terminal the script that can't get loaded still load and work perfectly.
    Last edited by shotyoudie; 07-07-2011 at 05:20 AM.

  4. #4
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    But did you try what I told you to?

    Remove the map edits.

    (Don't add them to your mod)

    And then run the maps that don't work.

    If they work then.
    Then there is a problem in your mapedit file.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  5. #5
    shotyoudie's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    female
    Posts
    119
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post
    But did you try what I told you to?

    Remove the map edits.

    (Don't add them to your mod)

    And then run the maps that don't work.

    If they work then.
    Then there is a problem in your mapedit file.
    Ye i tryed. But still crashing. Maybe some icons are compatible with those maps ?

  6. #6
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    Try to run without mod at all.

    If thats not working.
    Reinstall your game.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  7. #7
    shotyoudie's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    female
    Posts
    119
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Angelic
    Works. I Don't get this.. MapEdit unloaded. And there NOTHING in all my scripts mapbased. Kinda weird.

  8. #8
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    Then host a mod that you know works.
    And see then.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  9. #9
    Moto's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    13,057
    Reputation
    707
    Thanks
    13,438
    My Mood
    Blah
    /solved
    /closed



Tags for this Thread