Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
  1. #16
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,675
    Reputation
    905
    Thanks
    18,544
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by sepehrlaal View Post
    Of course! steam version is not suitable for MOD development.
    Well, still. I have't heard about that applying dvars to the console will show.
    (Some will but not so many)

    And most are just YOU applyed and not server applyed.

    This might have changed in the last month or so.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  2. #17
    Yamato's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    839
    Reputation
    13
    Thanks
    152
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by sepehrlaal View Post
    So if you did this just by adding that byte to the end of the name of the weapon, it should be something in weapons name. something like: (for example)
    mp_glock_heartbeat_jammed
    or something like that. am I right?
    no.....

  3. #18
    mathieutje12's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Close to my PC
    Posts
    578
    Reputation
    14
    Thanks
    165
    My Mood
    Angelic
    Try this:

    self RadarJamOn();

  4. #19
    sepehrlaal's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by mathieutje12 View Post
    Try this:

    self RadarJamOn();
    No. it doesn't work. that's counter UAV's function. which doesn't jam sensors.
    OK. something else.
    In a mission with Mc. tavish, you had a sensor on an ACR which you could easily close it.
    Can this one achieved via .gsc scripts? closing the sensor?

  5. #20
    Yamato's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    839
    Reputation
    13
    Thanks
    152
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by sepehrlaal View Post
    No. it doesn't work. that's counter UAV's function. which doesn't jam sensors.
    OK. something else.
    In a mission with Mc. tavish, you had a sensor on an ACR which you could easily close it.
    Can this one achieved via .gsc scripts? closing the sensor?
    Only UMP45 has this and you cant do anything to open it:

    Steam Community :: ^1O^2M^3A ^4Yamato :: Screenshots

  6. #21
    sepehrlaal's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Yamato View Post
    Only UMP45 has this and you cant do anything to open it:

    Steam Community :: ^1O^2M^3A ^4Yamato :: Screenshots
    So. for sum up, as Yamato said:
    There is no way to close or jam heartbeat sensors in the game via GSC scripting.

  7. #22
    Yamato's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    839
    Reputation
    13
    Thanks
    152
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by sepehrlaal View Post
    So. for sum up, as Yamato said:
    There is no way to close or jam heartbeat sensors in the game via GSC scripting.
    Mmm, dont know, maybe is possible, wait, I´ll search for some command.


    This is what I found, but mmm, dont know, lol:

    weapon_attachment_heartbeat
    weapon_attachment_dtap
    setmotiontrackervisible
    motiontracker3d_ping_friendly_mp
    motiontracker_ping
    motiontracker_pong
    SetMotionTrackerVisible
    motiontracker3d_bg
    motiontracker3d_ping_enemy_mp
    motiontracker3d_sweep
    misc/light_motion_tracker
    getmotiontrackervisible
    getMotionTrackerVisible

    Default HBS dvars:
    motionTrackerRange 1600.0;motionTrackerSweepInterval 3.0;motionTrackerSweepAngle 90

    An idea, try to attach this model: weapon_attachment_heartbeat into this tag: tag_heartbeat
    Last edited by Yamato; 08-03-2011 at 08:56 AM.

  8. #23
    sepehrlaal's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Yamato View Post
    Mmm, dont know, maybe is possible, wait, I´ll search for some command.


    This is what I found, but mmm, dont know, lol:

    weapon_attachment_heartbeat
    weapon_attachment_dtap
    setmotiontrackervisible
    motiontracker3d_ping_friendly_mp
    motiontracker_ping
    motiontracker_pong
    SetMotionTrackerVisible
    motiontracker3d_bg
    motiontracker3d_ping_enemy_mp
    motiontracker3d_sweep
    misc/light_motion_tracker
    getmotiontrackervisible
    getMotionTrackerVisible

    Default HBS dvars:
    motionTrackerRange 1600.0;motionTrackerSweepInterval 3.0;motionTrackerSweepAngle 90

    An idea, try to attach this model: weapon_attachment_heartbeat into this tag: tag_heartbeat
    uuuh, never heard of attaching model to tags. cuz i'm not that professional on modding. would you please give me some examples or codes to do this? please?
    Last edited by sepehrlaal; 08-03-2011 at 10:03 AM. Reason: typo

  9. #24
    Yamato's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    839
    Reputation
    13
    Thanks
    152
    My Mood
    Amazed
    self attach("weapon_attachment_heartbeat", "tag_heartbeat", false);

  10. #25
    sepehrlaal's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Yamato View Post
    self attach("weapon_attachment_heartbeat", "tag_heartbeat", false);
    I did, but nothing happened
    sensor had it's normal status.

  11. #26
    Yamato's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    839
    Reputation
    13
    Thanks
    152
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by sepehrlaal View Post
    I did, but nothing happened
    sensor had it's normal status.
    lol, do that on a weapon without HBS on, for example on tavor_mp

  12. #27
    sepehrlaal's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Yamato View Post
    lol, do that on a weapon without HBS on, for example on tavor_mp
    From that pretty "lol" i've figured out that you've tested it and it worked for you.
    Right now i'm not home, as soon as i get back on my pc i'd try that out. but would you please explain me what exactly this "attach" function does? please?

  13. #28
    Yamato's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    839
    Reputation
    13
    Thanks
    152
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by sepehrlaal View Post
    From that pretty "lol" i've figured out that you've tested it and it worked for you.
    Right now i'm not home, as soon as i get back on my pc i'd try that out. but would you please explain me what exactly this "attach" function does? please?
    no, in really I havent tested it, , The attach function what it does, is to "attach" a model to a certain part of your body(tag), thats it, . I can do what you ask for by changing a few bytes(but wont work with other players).

  14. #29
    sepehrlaal's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Yamato View Post
    no, in really I havent tested it,
    So what was that "lol" for, lol?

    Thanks for the explanations. actually there is a MOD on my server which restricts the HBs. i wanted do it nicely with jamming them. so i want to do it for all players.
    Last edited by sepehrlaal; 08-04-2011 at 05:34 AM. Reason: typo

  15. #30
    Yamato's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    839
    Reputation
    13
    Thanks
    152
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by sepehrlaal View Post
    So what was that "lol" for, lol?

    Thanks for the explanations. actually there is a MOD on my server which restricts the HBs. i wanted do it nicely with jamming them. so i want to do it for all players.
    The lol was because I was thinking that you were trying that code on a gun that already had HBS

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Where are the hacks ?
    By Achilles in forum General
    Replies: 7
    Last Post: 02-10-2007, 02:41 PM
  2. Where is the GPS Address ? Right here!
    By Fortran in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 25
    Last Post: 12-07-2006, 12:49 AM
  3. Where in the world are you?
    By arunforce in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 07-11-2006, 07:05 AM
  4. Where did the old hax go
    By System79 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 07-09-2006, 01:58 PM
  5. Where does the Korean version of warrock install?
    By ituneslove in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-2006, 03:48 PM