Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Craa4k's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    France
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Sleepy

    Add Menu Admin on iSnipe v3

    Hello,

    I am looking for someone who can I add an admin menu (that of Sniper QS Mod By Legic) on mod iSnipe v3. > edit by me (That a so what can be done to tell me to get my edit)

    That a so what can give a bit of time to have me and another person, thanks to him!

    Craa4k.

  2. #2
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    If you want to make one:
    http://www.mpgh.net/forum/308-call-d...load-able.html

    Maybe that will help you.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  3. #3
    Craa4k's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    France
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Sleepy
    Yes, not bad! But as I speak English I board trouble with his program like .. = /

  4. #4
    pizza127's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    home
    Posts
    268
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Yeehaw
    sorry for offtopic but is there any menu that:
    works whenever u dead
    and never crashes?

    and no i cant make my own because im fail!! < so there u have it

Similar Threads

  1. MW2 Ultimate Admin System (Menu)
    By iZ3RO in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Server / GSC Modding
    Replies: 67
    Last Post: 09-20-2010, 10:46 AM
  2. How to add a Menu
    By obama6464sux in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 8
    Last Post: 07-13-2010, 07:59 AM
  3. [HELP] How do you add a "Save Settings" code in my menu strip menu?
    By DayumKen in forum Visual Basic Programming
    Replies: 3
    Last Post: 07-10-2010, 03:48 PM
  4. [Help]How do i add my injector to the right click menu
    By techial2 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 20
    Last Post: 07-09-2010, 08:30 PM
  5. How to add user permissions (moderator, admin, etc)
    By Pixie in forum RuneScape Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 06-23-2010, 07:01 AM