Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    dsds1's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Fine

    is there anyway to activate crosshair to only self

    I want to know, I've disabled crosshair at first, but when specific condition is met I used
    Code:
    self setClientDvar("cg_drawCrosshair", 1);
    didn't worked, then I used
    Code:
    setDvar("cg_drawCrosshair", 1);
    then it worked, but I was asking, will this enables crosshair for only one or for the whole players?

    PS:if I used
    Code:
    self setDvar("cg_drawCrosshair", 1);
    it will give an error
    Press thanks if I helped you
    my English grammar not good

  2. #2
    mathieutje12's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Close to my PC
    Posts
    578
    Reputation
    14
    Thanks
    165
    My Mood
    Angelic
    For everyone.

  3. #3
    dsds1's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by mathieutje12 View Post
    For everyone.
    Yes, but I asked is there any way to do it for one player?

  4. #4
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,540
    My Mood
    Angelic
    Well, your first function is right.
    So it might be something in your rank or any other included files?

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  5. The Following User Says Thank You to Jorndel For This Useful Post:

    dsds1 (09-05-2011)

  6. #5
    dsds1's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post
    Well, your first function is right.
    So it might be something in your rank or any other included files?
    I've used the second function but it worked , so maybe I will try the first again
    Press thanks if I helped you
    my English grammar not good

  7. #6
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,540
    My Mood
    Angelic
    The first one is just for one person.
    The other one is for all.

    But yeah, maybe the crosshair is just for all or no.
    Not able to just show/hide for one person.

    It maybe be so, but I won't say that for sure.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

Similar Threads

  1. is there anyway to disable hs shield?
    By djrm911 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 26
    Last Post: 03-12-2009, 07:53 AM
  2. Is there anyway
    By smellyjoe in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 01-04-2009, 07:23 PM
  3. need help is there anyway to hack with vista having trubs
    By superrice01 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-2008, 03:51 AM
  4. Is there anyway to get around being ip banned from warrock
    By araz in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 01-05-2008, 09:10 AM
  5. Is there anyway to make engines like oengine make trainers
    By Twisted_scream in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 04-30-2007, 01:38 PM