Thread: need help

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    ajkrcc's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Lithuania - UTENA
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    need help

    Hi all. i need help.
    i want to spawn a some weps.

    i try add this code to mapedit.gsc file. but then i add him server crashed.

    Code:
    SpawnWeapons(::UsePredators,''prop_suitcase_bomb'',''Predator Missle'',(3236.71, 3187.86, 384.11),0);
    CreateTurret(''sentry'',0,(3067.76, 3122.63, 384.119));
    SpawnWeapons(::UsePredators,''prop_suitcase_bomb'',''Predator Missle'',(3067.76, 3122.63, 384.119),0);
     self thread EliteWeaponBox((3148.66, 2389.13, 369.116));
     self thread EliteWeaponBox((1632.61, 4305.44, 304.121));
     self thread EliteWeaponBox((-894.728, 4303.63, 536.116));
    Can anyone help me witch this?? it will be great

  2. #2
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    What is an EliteWeaponBox?

    You need a lot of more code mate...


    The lines in my Steam are i's

  3. #3
    dsds1's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Fine
    Code:
    SpawnWeapons(::UsePredators,''prop_suitcase_bomb'',''Predator Missle'',(3236.71, 3187.86, 384.11),0);
    CreateTurret(''sentry'',0,(3067.76, 3122.63, 384.119));
    what the heck are these quotes?
    you should use
    Code:
    "
    not
    Code:
    ''
    I mean shift + contraction,
    this is used in like: don't
    and this is what in GSC: "feffe"

    any way
    do you want to make EliteBox or SimpleBox?
    you need to add more
    Press thanks if I helped you
    my English grammar not good

  4. The Following User Says Thank You to dsds1 For This Useful Post:

    ajkrcc (10-10-2011)

  5. #4
    ajkrcc's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Lithuania - UTENA
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Elitebox its like in BlackOPS box who give you random gun.

    this code gives from this mod http://www.mpgh.net/forum/308-call-d...-patch-v2.html

    so i want to add thes stufs into other zm mod. but some how thes dasnt working. only wals, dors, ramps and etc. mabey needs to add into some other file not in mapedit.gsc file?

  6. #5
    ajkrcc's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Lithuania - UTENA
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i want to create ELITE box. and i know how to create Simple box. but Elitebox dont working for me.

  7. #6
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    You need to paste the code for the EliteWeaponBox into your MapEdit...

    Doors, walls etc. is already coded and does not need extra code.


    The lines in my Steam are i's

Similar Threads

  1. [Help Request] Need Help
    By shane11 in forum CrossFire Help
    Replies: 49
    Last Post: 05-03-2011, 05:29 AM
  2. [Help Request] Need help finding a Vindictus injector
    By VpChris in forum Vindictus Help
    Replies: 2
    Last Post: 05-01-2011, 11:51 PM
  3. [Help Request] need help with mod
    By .:MUS1CFR34K:. in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-01-2011, 01:40 PM
  4. [Help Request] I need help~~!!!!
    By c834606877 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2011, 02:12 AM
  5. [Help Request] need help with modding
    By BayBee Alyn in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2011, 10:06 PM