Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    trancebeyond's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cool

    Question Integrating MapEdit into...

    Hi everyone!

    Well i've tried for a few days to integrate MapEdit to Granny's Zombies 1.5.
    And i have no luck

    It only crashes the mod, and gives an error.

    Maybe someone did that before? Cuz granny uses the "old way"(block by block) to create bunkers.

    Well...any ideas about it...

    P.S

    My english may be poor sometimes, so don't blame me

  2. #2
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,318
    My Mood
    Breezy
    /moved to gsc help
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  3. #3
    EpicPlayer's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    628
    Reputation
    13
    Thanks
    155
    Simply thread the mapedit .gsc?
    Could be that Grannys zombies has some function which is also in QCZM's mapedit.gsc file, so remove them from the mapedit file...

  4. #4
    trancebeyond's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cool
    Allready done that...and no use anyway, still trying, server crashes anyway

  5. #5
    trancebeyond's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cool
    anyone, please?!

  6. #6
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    Post the files. Then we have just a little chance to solve your problem


    The lines in my Steam are i's

Similar Threads

  1. [HELP]How to integrate HTML into C++? I want to make a menu without D3D!
    By oliveryas in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 10
    Last Post: 07-14-2010, 01:58 PM
  2. [request]Hacking into someones router/ip
    By Coonta in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-24-2006, 05:38 PM
  3. [New] Going into 3rd Person without a mod
    By vomer in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 16
    Last Post: 08-06-2006, 01:36 AM
  4. i need to get into this laptop!!!!!! help plzzz
    By sqeak in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 10
    Last Post: 04-10-2006, 08:59 PM
  5. I Need You To Make This Into An Avy
    By A7X Oblivian in forum Help & Requests
    Replies: 8
    Last Post: 02-20-2006, 09:43 PM

Tags for this Thread