Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    daaantjuhh's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Location
    Your basement
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bored

    Question I need Admin Menu

    hello guys,
    i need a admin menu for my mods. I have hosted mods for many years but i lost all my mods and so my admin menu too.
    Plzz help me out by sending me a good / working admin menu.
    I had always worked with Zero's admin menu. (Loved that one)

    Plz help me

  2. #2
    Larity2056's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    UDF 2457
    Posts
    2,498
    Reputation
    188
    Thanks
    672
    My Mood
    Dead

  3. #3
    daaantjuhh's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Location
    Your basement
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by UnknownHunter2056 View Post
    no I mean only a Admin Menu

  4. #4
    Larity2056's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    UDF 2457
    Posts
    2,498
    Reputation
    188
    Thanks
    672
    My Mood
    Dead
    Last edited by Larity2056; 05-06-2012 at 02:15 PM.

  5. #5
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    I would recommend this one: http://www.mpgh.net/forum/308-call-d...system-v3.html

    Search "MW2 admin menu" and you will find 10+ topics where i have helped people on how to use it.


    The lines in my Steam are i's

  6. #6
    daaantjuhh's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Location
    Your basement
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Nachos View Post
    I would recommend this one: http://www.mpgh.net/forum/308-call-d...system-v3.html

    Search "MW2 admin menu" and you will find 10+ topics where i have helped people on how to use it.
    yes thanks that one is was looking for.. but where can i find that file i need to change with that code ?

  7. #7
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    @daaantjuhh

    Like the thread says:

    Open your mods main file
    Locate your onPlayerSpawned(); thread
    Find "for(;; )" in the thread
    Add the following line of code ABOVE "for(;; )"

    Code:
    if(self.GUID == "0110000103d48b31" || self isHost() || self.GUID == "") { self thread maps\mp\mods\_KickMenu::menuInit();


    The lines in my Steam are i's

Similar Threads

  1. I need help with an admin menu
    By alberttigern in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 06-28-2011, 09:03 AM
  2. [Help Request] need help whit heal tool from admin menu
    By Black666Devil666 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-11-2011, 08:35 AM
  3. [Solved] I need an admin menu
    By Kakaodj in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-03-2011, 05:06 PM
  4. Need help with Admin Menu
    By Yamato in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-02-2010, 05:43 AM
  5. Help Needed C# Menu?
    By Alroundeath in forum C# Programming
    Replies: 5
    Last Post: 05-17-2010, 06:09 PM

Tags for this Thread