Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    VEID's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Question Can anybody help me?

    I have a problem with my mod. When i launch it, i have this error Imageshack - errorfp.jpg
    What the problem?
    Code is here. Hepl me plz!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    error.jpg  


  2. The Following User Says Thank You to VEID For This Useful Post:

    InnoxRin (06-24-2012)

  3. #2
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,539
    My Mood
    Angelic
    /Moved

    I don't think anyone will look on the long code of yours.
    It's way to long to check.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  4. #3
    VEID's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I find all mistakes except one. How can i add my own weapons? This is new code without error, and this is weapons, that i want to add. How can i do it? When i add second code in first, there is an error : unknown function.

  5. #4
    Yamato's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    839
    Reputation
    13
    Thanks
    152
    My Mood
    Amazed
    You have this on many places:

    gerTagOrigin

  6. #5
    VEID's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Yamato View Post
    You have this on many places:

    gerTagOrigin
    and i must delete it?

  7. #6
    Yamato's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    839
    Reputation
    13
    Thanks
    152
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by VEID View Post
    and i must delete it?
    Is wrong, it is getTagOrigin instead. You probably made a typo.

Similar Threads

  1. [Solved] can anybody help me
    By furkan123222 in forum CrossFire Help
    Replies: 5
    Last Post: 11-22-2011, 01:59 PM
  2. can anybody help me out....?
    By firemania344 in forum WarRock Help
    Replies: 6
    Last Post: 06-11-2011, 02:01 PM
  3. Can anybody help me
    By Biggboi16 in forum CrossFire Help
    Replies: 5
    Last Post: 06-23-2010, 02:41 AM
  4. Can anybody help me with hacks?
    By Biggboi16 in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 02-13-2010, 02:06 PM
  5. can anybody help me plz
    By daneil18 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 07-29-2009, 12:20 AM