Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    jarniboi's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    How do I enable.......

    As you lot know MW2 has to camo slots golden and prestige and there is also a slot for dead mans hand.

    on alteriwnets version of MW2 has the golden slot enabled now my question is how do you enable the slots anyway?

  2. #2
    noobsludgerz's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    817
    My Mood
    Amazed
    What slots?

  3. #3
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    What do you mean with "golden slot"?

    You have to elaborate on those "slots". You are the only one, according to google, that has ever talked about camo slots in MW2.

    And...


    If you wanna do it on PS3, it can't be done...


    The lines in my Steam are i's

  4. #4
    jarniboi's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Nachos View Post
    What do you mean with "golden slot"?

    You have to elaborate on those "slots". You are the only one, according to google, that has ever talked about camo slots in MW2.

    And...


    If you wanna do it on PS3, it can't be done...
    ok thanks i need to ask one thing what is the model called for the helicopter on highrise, the helicopter displayed on the map by explosive barrel

  5. #5
    Yamato's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    839
    Reputation
    13
    Thanks
    152
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by jarniboi View Post
    ok thanks i need to ask one thing what is the model called for the helicopter on highrise, the helicopter displayed on the map by explosive barrel
    The model is this one:

    Code:
    vehicle_mi17_woodland
    Its turret is static but the heli has all what it needs to be animated ( spinning rotor, lights.... )

    About the camo slots, for that you need to edit the menu files in 4D1, I dont know very well how 4D1 is right now since I dont have it installed.

Similar Threads

  1. [Help] Is still No Recoil o Spread available and how do i enable them
    By Relok in forum Crysis 2 Hacks / Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 05-15-2011, 06:48 AM
  2. [Help] how do you enable cheats
    By cod1 in forum Call of Duty 5 - World at War Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 11-07-2010, 03:24 PM
  3. how te re-enable regisry files?
    By a_z_king in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 0
    Last Post: 06-05-2010, 07:01 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 01-22-2009, 02:56 AM
  5. how to enable task manager
    By munhk111 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 05:53 PM