Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Mr.Magicman's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Sitting in my cave full of thoughts learning Asembly
    Posts
    2,103
    Reputation
    16
    Thanks
    646
    My Mood
    Cold

    Drawing problems...

    When i inject into the test enviroment it works just fine but when i inject into CA it doesnt work at all... and its not the hook that doing i think becouse i tested with a textbox and it worked just fine...

  2. #2
    freedompeace's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    female
    Posts
    3,035
    Reputation
    340
    Thanks
    2,784
    My Mood
    Sad
    Code snippet please.

  3. #3
    Mr.Magicman's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Sitting in my cave full of thoughts learning Asembly
    Posts
    2,103
    Reputation
    16
    Thanks
    646
    My Mood
    Cold
    Brb with the code im starting my main computer

  4. #4
    topblast's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Far from around you Programmer: C++ | VB | C# | JAVA
    Posts
    3,607
    Reputation
    149
    Thanks
    4,922
    My Mood
    Cool
    I had the same problem,

    Did u reinstall,
    Did u change computer
    DiD u change ANY THING?

    If so,

    Uninstall CA
    restart
    Reinstall Graphic card drivers,
    Restart
    Install .net Framework 4
    Restart,
    Reinstall CA



    RESTART IS NEEDED FOR UR DRIVERS TO PICK UP THE NEW HARD WARE


    Last edited by topblast; 10-04-2010 at 09:58 AM.
    I just like programming, that is all.

    Current Stuff:

    • GPU Programmer (Cuda)
    • Client/Server (Cloud Server)
    • Mobile App Development

  5. #5
    Stephen's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Engine.exe
    Posts
    4,690
    Reputation
    184
    Thanks
    1,147
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by topblast View Post
    I had the same problem,

    Did u reinstall,
    Did u change computer
    DiD u change ANY THING?

    If so,

    Uninstall CA
    restart
    Reinstall Graphic card drivers,
    Restart
    Install .net Framework 4
    Restart,
    Reinstall CA



    RESTART IS NEEDED FOR UR DRIVERS TO PICK UP THE NEW HARD WARE



    All I did was re-install my drivers for my Nvidia drivers. /

  6. #6
    Mr.Magicman's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Sitting in my cave full of thoughts learning Asembly
    Posts
    2,103
    Reputation
    16
    Thanks
    646
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by topblast View Post
    I had the same problem,

    Did u reinstall,
    Did u change computer
    DiD u change ANY THING?

    If so,

    Uninstall CA
    restart
    Reinstall Graphic card drivers,
    Restart
    Install .net Framework 4
    Restart,
    Reinstall CA



    RESTART IS NEEDED FOR UR DRIVERS TO PICK UP THE NEW HARD WARE


    Im not a fucktard you idiot... just tell me to reinstall the drivers ffs

    Quote Originally Posted by Stephen View Post



    All I did was re-install my drivers for my Nvidia drivers. /
    How can you install drivers for drivers??

  7. #7
    scimmyboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Location
    http://mpgh.net MPGHCash: $442,596,199
    Posts
    5,649
    Reputation
    26
    Thanks
    894
    My Mood
    Happy
    he reinstalled the drivers needed for his nvidia gfx card. How hard is that to understand?

  8. #8
    Mr.Magicman's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Sitting in my cave full of thoughts learning Asembly
    Posts
    2,103
    Reputation
    16
    Thanks
    646
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by scimmyboy View Post
    he reinstalled the drivers needed for his nvidia gfx card. How hard is that to understand?
    Ah fuck my topblastflame disapeared.

  9. #9
    freedompeace's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    female
    Posts
    3,035
    Reputation
    340
    Thanks
    2,784
    My Mood
    Sad
    Did you end up resolving the problem?

Similar Threads

  1. anyone else having this problem with instant draw?
    By akkuro in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 12-23-2010, 03:48 PM
  2. [Help]Problem with Drawing + Value
    By HazXoD3D in forum Visual Basic Programming
    Replies: 0
    Last Post: 03-20-2010, 07:47 PM
  3. hacking problems
    By iwillkillyou in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 02-04-2006, 05:37 PM
  4. WPE problem...
    By styx23 in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2006, 08:51 PM
  5. Problem Wit Hacking Programs
    By f5awp in forum General Gaming
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2006, 06:44 AM