Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Sydney's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Germany...
    Posts
    1,358
    Reputation
    37
    Thanks
    1,144
    My Mood
    Amused

    Menu Function, hoving thru menu with box

    Does anyone know how to make like if you navigate in ur menu with up down like a normal menu and the current feature on that u re is not highlighted its in a box.

    Does anyone here knows how to do that ?

    Thanks Cosmos


  2. #2
    seeplusplus's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    329
    Reputation
    8
    Thanks
    85
    Just say if that hack is on then draw a box.
    Goals:
    Green = Done
    Blue = Getting Somewhere
    Red = Not Done
    • Mouse Grid
    • PTC Method
    • Trigger Bot

    I'm trying to think of more stuff!

  3. #3
    CodeDemon's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    vagina
    Posts
    1,074
    Reputation
    50
    Thanks
    936
    My Mood
    Fine
    Draw a box over the selected feature /

  4. The Following User Says Thank You to CodeDemon For This Useful Post:

    Sydney (10-13-2010)

  5. #4
    seeplusplus's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    329
    Reputation
    8
    Thanks
    85
    Before you ask any more questions try what me and CodeDemon said.
    Goals:
    Green = Done
    Blue = Getting Somewhere
    Red = Not Done
    • Mouse Grid
    • PTC Method
    • Trigger Bot

    I'm trying to think of more stuff!

  6. #5
    Sydney's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Germany...
    Posts
    1,358
    Reputation
    37
    Thanks
    1,144
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by CodeDemon View Post
    Draw a box over the selected feature /
    Hm u understood the question ? On the feature in the menu on that u re currently is not highlighted its in a box.

    Thanks Cosmos


  7. #6
    CodeDemon's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    vagina
    Posts
    1,074
    Reputation
    50
    Thanks
    936
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by kongamonga View Post
    Hm u understood the question ? On the feature in the menu on that u re currently is not highlighted its in a box.
    Post your source, I can probably help you out then.

  8. The Following User Says Thank You to CodeDemon For This Useful Post:

    Sydney (10-13-2010)

  9. #7
    Sydney's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Germany...
    Posts
    1,358
    Reputation
    37
    Thanks
    1,144
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by CodeDemon View Post
    Post your source, I can probably help you out then.
    i am using whit base.
    hm you want the menu.cpp code ?

    SOLVED..Did it myself anyway thanked.

    Thanks Cosmos


  10. #8
    CodeDemon's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    vagina
    Posts
    1,074
    Reputation
    50
    Thanks
    936
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by kongamonga View Post
    i am using whit base.
    hm you want the menu.cpp code ?

    SOLVED..Did it myself anyway thanked.
    No probs, glad I could help.

  11. #9
    seeplusplus's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    329
    Reputation
    8
    Thanks
    85
    Glad I could help also!
    Goals:
    Green = Done
    Blue = Getting Somewhere
    Red = Not Done
    • Mouse Grid
    • PTC Method
    • Trigger Bot

    I'm trying to think of more stuff!

  12. #10
    .L33T's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    80
    Reputation
    9
    Thanks
    49
    My Mood
    Cool
    Or you could use DrawBorder. /

  13. #11
    seeplusplus's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    329
    Reputation
    8
    Thanks
    85
    /Request close
    Goals:
    Green = Done
    Blue = Getting Somewhere
    Red = Not Done
    • Mouse Grid
    • PTC Method
    • Trigger Bot

    I'm trying to think of more stuff!

  14. #12
    seeplusplus's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Massachusetts
    Posts
    329
    Reputation
    8
    Thanks
    85
    Quote Originally Posted by .L33T View Post
    Or you could use DrawBorder. /
    Exactly what we were saying...
    Goals:
    Green = Done
    Blue = Getting Somewhere
    Red = Not Done
    • Mouse Grid
    • PTC Method
    • Trigger Bot

    I'm trying to think of more stuff!

  15. #13
    yazzn`'s Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Confused
    i Need Function too :P
    If some1 could post it?
    i will be thanksfully.

Similar Threads

  1. [Preview] New VIP Menu with functional hacks PREVIEW
    By Cling in forum CrossFire Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 09-07-2011, 07:26 PM
  2. [Help] Hack no menu with chams
    By deimos109 in forum WarRock Hack Source Code
    Replies: 5
    Last Post: 01-26-2011, 02:34 PM
  3. [HELP] I am attempting to create my first D3D Menu with coolguy's base
    By Nubzgetkillz in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 10-15-2010, 12:01 AM
  4. I NEED HELP WITH BOX GLITCH PLZ
    By ronald67 in forum CrossFire Help
    Replies: 10
    Last Post: 08-17-2010, 10:17 AM
  5. help with box glitch[SOLVED]
    By DeneshJ123 in forum CrossFire Glitches
    Replies: 2
    Last Post: 07-25-2010, 03:32 PM