Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Nubzgetkillz's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    hacktown
    Posts
    838
    Reputation
    13
    Thanks
    411
    My Mood
    Amazed

    [HELP] I am attempting to create my first D3D Menu with coolguy's base

    Everything works fine but when i get ingame/ inlobby/ playing for 2 seconds it just crashes. Can you help me out?

    Member since September 25, 2010

    Current Objectives:
    • Graduate college with a degree in Computer Science
    • Find a decent job in the Computer Science Field
    • Learn more programming languages

    Looking for Elo Boosting Job - League of Legends
    Looking for Bronze -> Gold Jobs


    Skype: whatthedream

  2. #2
    Crash's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    JAville
    Posts
    2,889
    Reputation
    163
    Thanks
    3,289
    My Mood
    Sleepy
    Detected hook.

  3. #3
    Nubzgetkillz's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    hacktown
    Posts
    838
    Reputation
    13
    Thanks
    411
    My Mood
    Amazed
    xD.. I must have undetected hook..

    Quote Originally Posted by Crash View Post
    Detected hook.
    Sorry this is my first time actually trying a menu and can you help me find an undetected hook or make one? If you could It would be greatly appreciated
    Last edited by Nubzgetkillz; 10-14-2010 at 06:52 PM.

    Member since September 25, 2010

    Current Objectives:
    • Graduate college with a degree in Computer Science
    • Find a decent job in the Computer Science Field
    • Learn more programming languages

    Looking for Elo Boosting Job - League of Legends
    Looking for Bronze -> Gold Jobs


    Skype: whatthedream

  4. #4
    koolwrench's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    174
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Nubzgetkillz View Post
    xD.. I must have undetected hook..



    Sorry this is my first time actually trying a menu and can you help me find an undetected hook or make one? If you could It would be greatly appreciated
    lol haha xD /
    DONT FORGET TO PRESS THE THANKS BUTTON

    accomplishment list:
    post 5 times []
    post 10 times []
    post 50 times[]
    post 100 times[]
    begin to learn coding[]
    code first program []
    code second program[]
    code first hack []
    code a awsome hack[]
    become a member[]
    become a well known[]
    get a unbeliavable[]
    get an unbeliavble+[]
    get called a haxor without hacking[]
    hack without being called a hacker[]






    RESPECT LIST:
    [MPGH]Dave84311
    [Mpgh]Liz

  5. #5
    NOOBJr's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in NOOB
    Posts
    1,426
    Reputation
    112
    Thanks
    693
    I'M looking for one as well. For sealionones base. i have a perfect working hack though.

  6. #6
    CodeDemon's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    vagina
    Posts
    1,074
    Reputation
    50
    Thanks
    936
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Zane Slayman View Post
    I'M looking for one as well. For sealionones base. i have a perfect working hack though.
    I believe there is a problem with seals DrawSubCode function in his menu which crashes the menu even with an undetected hook.

  7. #7
    Joops's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    11
    Thanks
    1
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Nubzgetkillz View Post
    xD.. I must have undetected hook..



    Sorry this is my first time actually trying a menu and can you help me find an undetected hook or make one? If you could It would be greatly appreciated
    Gellin has a pretty good one on UC..

  8. #8
    Nod32's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Oz-Tralia.
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Tired
    You need to completely change the way the menu is drawn.
    As like CodeDemon said, DrawSubCode is detected.

  9. #9
    Crash's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    JAville
    Posts
    2,889
    Reputation
    163
    Thanks
    3,289
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by Nod32 View Post
    You need to completely change the way the menu is drawn.
    As like CodeDemon said, DrawSubCode is detected.
    DrawSubCode can't ever be detected...

    There is a logic error or some other thing in there that might cause it to crash but I've never heard of this mysterious error.
    /

  10. #10
    CodeDemon's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    vagina
    Posts
    1,074
    Reputation
    50
    Thanks
    936
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Crash View Post
    DrawSubCode can't ever be detected...

    There is a logic error or some other thing in there that might cause it to crash but I've never heard of this mysterious error.
    /
    When I used to use Seals base a while ago, before I made my own, I was trying to fix it up. I used a hooking method that worked fine on other bases however when I tried it in seals base It worked fine in the lobby but crashed when I went in game, I would be able to make it onto the map with the menu not showing but when I tried to show it on the map the game would crash. I was able to narrow it down to the drawsubcode and draweventcode functions.

  11. #11
    Nubzgetkillz's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    hacktown
    Posts
    838
    Reputation
    13
    Thanks
    411
    My Mood
    Amazed
    So Do i have to write my own hook?

    Member since September 25, 2010

    Current Objectives:
    • Graduate college with a degree in Computer Science
    • Find a decent job in the Computer Science Field
    • Learn more programming languages

    Looking for Elo Boosting Job - League of Legends
    Looking for Bronze -> Gold Jobs


    Skype: whatthedream

Similar Threads

  1. [Tutorial] Create your first D3D menu for WarRock
    By AeroSkinn in forum WarRock Hack Source Code
    Replies: 18
    Last Post: 08-08-2011, 06:23 AM
  2. Replies: 36
    Last Post: 04-23-2011, 09:00 AM
  3. My Attempt at created buttons i guess without sprites. lol...
    By Nubzgetkillz in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 01-15-2011, 09:59 PM
  4. [HELP] Creating A D3D Menu
    By RepOseSS3d-KillR in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-16-2010, 05:23 PM
  5. [Help] First d3d for warrock with lots of errors!
    By Noxit in forum C++/C Programming
    Replies: 0
    Last Post: 10-10-2009, 12:23 PM