Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    austen407's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Location
    Virginia
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amazed

    CodeDemon's Base

    --------------------------------------------------------------------------------

    Ok, I'm Using CodeDemon's D3D Base

    Problem Diagnostics:

    No Build Errors

    Text Does NOT Show Up

    Box Does Show Up.


    CodeDemon,Since It's Your Base You'll Beable To Help The Most...

  2. The Following User Says Thank You to austen407 For This Useful Post:

    1on1 (10-20-2010)

  3. #2
    pikamew4's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    159
    Reputation
    10
    Thanks
    37
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by austen407 View Post
    --------------------------------------------------------------------------------

    Ok, I'm Using CodeDemon's D3D Base

    Problem Diagnostics:

    No Build Errors

    Text Does NOT Show Up

    Box Does Show Up.


    CodeDemon,Since It's Your Base You'll Beable To Help The Most...

    Learn to CODE!!! Im so tired of people just copy pasting random bases till 1 works....

    If you want to learn, go on our C++ Section.
    I bet in 2011, EVERY choob will have released hacks...
    ]This will be my future MPGH user name
    [MPGH]pikamew4

    w000tttt!!!!!

    2doo-list

    {become a mod on mpgh}[]
    {become admin on MPGh}[]
    {be kicked from combat arms}[]
    {make a private VIP hack with telekill for myslf}mad:
    {meet Dave on MPGH}[]
    {learn c++}
    {become a newb on MPGH}[]
    {become a member on MPGH}[]
    {**** up my profile with a lame picture}[]
    -------------------------------
    Starting PHOTOSHOP CS5


    Status: Working On Pub menu hack with OPK 0_o!!


  4. The Following User Says Thank You to pikamew4 For This Useful Post:

    Timboy67678 (10-20-2010)

  5. #3
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Your draw box is prolly overlaying the font..
    Just create the draw box after you render the menu

  6. #4
    austen407's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Location
    Virginia
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by pikamew4 View Post
    Learn to CODE!!! Im so tired of people just copy pasting random bases till 1 works....

    If you want to learn, go on our C++ Section.
    I bet in 2011, EVERY choob will have released hacks...
    ...He Released His Base With Download....



    And Ty Whit...

    I Don't Know Why I Havent Went Up To Newbie, I Have 48 Posts...

  7. #5
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by austen407 View Post
    ...He Released His Base With Download....



    And Ty Whit...

    I Don't Know Why I Havent Went Up To Newbie, I Have 48 Posts...
    Press the button..

  8. The Following User Says Thank You to whit For This Useful Post:

    austen407 (10-20-2010)

  9. #6
    austen407's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Location
    Virginia
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by whit View Post


    Press the button..
    What Button O.o? And It Didnt Work Let Me Upload The Base And Let You Look At It KK?

    You Might(More Than Likely Will Be Able To fix It)

    And I Removed The Box And It Did Not Work :/

    I Think Its The PrintText Command

    Email:austen20002000@yahoo.com

  10. #7
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    nah man if i fix it for you then your not going to lean it..

  11. The Following User Says Thank You to whit For This Useful Post:

    austen407 (10-20-2010)

  12. #8
    austen407's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Location
    Virginia
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by whit View Post
    nah man if i fix it for you then your not going to lean it..
    Tho What Button???!?!!! "Ima Go Apeshit On Yo Ass!"-Taladega Nights


    Heres A Snippet:

    Code:
    void DemonMenu::CreateItem(int index, char * title, int *hack, int hackmaxval,int hacktype)
    {
    	hackcount++;
    	HACKITEM[hackcount].index = index;
    	HACKITEM[hackcount].hack = hack;
    	HACKITEM[hackcount].hackmaxval = hackmaxval;
    	HACKITEM[hackcount].hacktype = hacktype;
    	PrintText(title, xFontOffSet, index*15,HACKITEM[hackcount].HCOLOR,pFont);//If you want to move the menu opts down do something 
    	//like this (index*15)+20 and to move it left or right just add/subtract from font offset.
    }
    Tell Me If You See Something Wrong..

  13. #9
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    I meant the thanks button..
    But post your Endscene/Present And the fuction where your creating you Gui And font

  14. The Following User Says Thank You to whit For This Useful Post:

    austen407 (10-20-2010)

  15. #10
    austen407's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Location
    Virginia
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by whit View Post
    I meant the thanks button..
    But post your Endscene/Present And the fuction where your creating you Gui And font
    Code:
    HRESULT WINAPI EndScene(LPDIRECT3DDEVICE9 pDevice)
    {
    	ReFont(pDevice);
    	dMenu.BuildMenu("Austen 407's Menu Hack",0,0,180,200,RED,BLACK,GREEN,pDevice);
    	return pEndScene(pDevice);
    }

    I'ma start looking for a College C++ Class Or Something To Help Me Learn
    More Functions And How It Works...

    My Dad Is A+ Certified,Not C Certified Tho..

  16. #11
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Ima take a look at his base and get back with you in the mean use my combined base

  17. #12
    austen407's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Location
    Virginia
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by whit View Post
    Ima take a look at his base and get back with you in the mean use my combined base
    U'mm I Tried Yours,But I'm Missing d3dx9.h So I Get Error...

  18. #13
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Download and include Directx sdk

  19. #14
    austen407's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Gender
    male
    Location
    Virginia
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by whit View Post
    Download and include Directx sdk
    k ill try it

Similar Threads

  1. CodeDemon's D3D Menu Base
    By CodeDemon in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 98
    Last Post: 01-27-2011, 08:28 PM
  2. [Question] FindPattern in CodeDemons D3D Base
    By LionelMessi10 in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 01:18 PM
  3. CodeDemon's Base
    By austen407 in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-20-2010, 04:03 PM
  4. CodeDemon's Base still dc's
    By eXaLtIc™ in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 10-11-2010, 03:27 PM
  5. Question for codedemons base?
    By eXaLtIc™ in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 37
    Last Post: 09-13-2010, 04:59 PM