Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    jeff00's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    [HELP] Undetected D3D Menu

    Hi all im new to this forum. I need to know how make my D3D menu undetected.
    It is hook or detour or both make it undetected ? And can you tell me how make both?

    Thx , sorry for my english

  2. #2
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    The hook is detected in pretty mush all base..
    So change the hook

  3. The Following User Says Thank You to whit For This Useful Post:

    jeff00 (10-20-2010)

  4. #3
    jeff00's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by whit View Post
    The hook is detected in pretty mush all base..
    So change the hook
    Thx , if I understand detour dont change anything in detection? I only need to learn how make new hook?

Similar Threads

  1. [Help Request] D3D menu Help
    By SteamAss in forum CrossFire Help
    Replies: 5
    Last Post: 05-21-2011, 12:36 PM
  2. D3D Menu Help
    By ac1d_buRn in forum C++/C Programming
    Replies: 7
    Last Post: 03-29-2010, 04:28 PM
  3. D3D menu Help Please....
    By ~InsaneWayne~ in forum C++/C Programming
    Replies: 14
    Last Post: 11-08-2009, 10:00 PM
  4. [Help]D3D Menu
    By cothen12 in forum C++/C Programming
    Replies: 13
    Last Post: 01-18-2008, 05:28 PM
  5. [Help]Undetected D3d Injection
    By Kung Fu Penguin31 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 10-28-2007, 04:40 PM