Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    CanYouDoIt's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    pau
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    Error when compile whit's base

    Hello everybody!
    I see this errors when i compile whit's base

    Code:
    ------ Build started: Project: AntiLUG V1, Configuration: Debug Win32 ------
    Compiling...
    Menu.cpp
    Base.cpp
    detours.cpp
    DirectX.cpp
    Generating Code...
    Compiling manifest to resources...
    Microsoft (R) Windows (R) Resource Compiler Version 6.1.6723.1
    Copyright (C) Microsoft Corporation.  All rights reserved.
    Linking...
    detours.obj : error LNK2019: unresolved external symbol _mlde32 referenced in function "int __cdecl DetourASMlen(unsigned char *,int)" (?DetourASMlen@@YAHPAEH@Z)
    C:\Documents and Settings\Administrador\Meus documentos\Visual Studio 2008\Projects\AntiLUG V1\Debug\AntiLUG V1.dll : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals
    Build log was saved at "file://c:\Documents and Settings\Administrador\Meus documentos\Visual Studio 2008\Projects\AntiLUG V1\AntiLUG V1\Debug\BuildLog.htm"
    AntiLUG V1 - 2 error(s), 0 warning(s)
    ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========
    #ihatecompileerrors

  2. #2
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    You shouldnt get that error unless you fuck around with the detour

  3. The Following User Says Thank You to whit For This Useful Post:

    CanYouDoIt (11-11-2010)

  4. #3
    Capevaldo's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    CWBeats
    Posts
    5,518
    Reputation
    242
    Thanks
    1,145
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by whit View Post
    You shouldnt get that error unless you fuck around with the detour
    My friend have this same problem

  5. The Following User Says Thank You to Capevaldo For This Useful Post:

    CanYouDoIt (11-11-2010)

  6. #4
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Well you obviously messed up something i can see you modified the project name

  7. The Following User Says Thank You to whit For This Useful Post:

    CanYouDoIt (11-11-2010)

  8. #5
    CanYouDoIt's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    pau
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by whit View Post
    Well you obviously messed up something i can see you modified the project name
    All i do was that:

    1: Download the base
    2: Extract the base
    3: Create new project
    4: Add existing files
    5: Edit some address in Base.cpp
    6: Compile
    7: See the error

  9. #6
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by CanYouDoIt View Post
    All i do was that:

    1: Download the base
    2: Extract the base
    3: Create new project
    4: Add existing files
    5: Edit some address in Base.cpp
    6: Compile
    7: See the error
    Try compile the base without editting
    But i really can help you unless you post the code

  10. The Following User Says Thank You to whit For This Useful Post:

    CanYouDoIt (11-11-2010)

  11. #7
    CanYouDoIt's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    pau
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by whit View Post


    Try compile the base without editting
    But i really can help you unless you post the code
    OKey, i'm in my father's house, when i come to mother's house, i'll post the code (base.cpp) here.
    Thanks, ATM.
    And sorry for disturb you.

  12. #8
    Sh3hw4z's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    137
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    Try building it in release mode and not in debug that's what fixed my problems with the base O_O

  13. The Following User Says Thank You to Sh3hw4z For This Useful Post:

    CanYouDoIt (11-11-2010)

  14. #9
    whit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    7,170
    Reputation
    490
    Thanks
    2,252
    Quote Originally Posted by Sh3hw4z View Post
    Try building it in release mode and not in debug that's what fixed my problems with the base O_O
    You really shouldnt compile in Debug always

  15. The Following User Says Thank You to whit For This Useful Post:

    CanYouDoIt (11-11-2010)

  16. #10
    CanYouDoIt's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    pau
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by Sh3hw4z View Post
    Try building it in release mode and not in debug that's what fixed my problems with the base O_O
    Okey, but how i do it?

Similar Threads

  1. [Solved] Error when I make base
    By SteamAss in forum CrossFire Help
    Replies: 8
    Last Post: 11-05-2011, 02:41 AM
  2. [Help] tier0 error when injecting dll project (Source SDK Base)
    By DanK in forum C++/C Programming
    Replies: 5
    Last Post: 08-11-2011, 05:49 PM
  3. I keep getting this error when ever i try to compile the hacks i made
    By zackwpulaski in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 11-10-2010, 12:42 PM
  4. My errors when compiling
    By yomo710 in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 32
    Last Post: 09-06-2010, 02:14 AM
  5. Help me with this error when compiling
    By Beatz in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-09-2010, 02:36 AM