Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    racardo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    female
    Location
    Another Planet
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amazed

    Help Please im not a leacher just trying to learn ty

    Code:
    #include <windows.h>
    
    
    int HackOn = 0;
    
    int HackMax = 10;
    
    bool test = false;
    
    #define Nametag1 0x372F673D 
    #define Nametag2 0x372F66BA 
    
    void Main (void)
    {
    	while(1)
    		
    	{
    		if(GetAsyncKeyState(VK_NUMPAD1)&1)
    			//When Numpad1 Gets Pressed
    		{
    			test = (!test);
    			//if test = false, turn to true and vice versa
    		}
    		if(GetAsyncKeyState(VK_NUMPAD2)&1)
    			
    		{
    			HackOn ++;
    			
    			if(HackOn == HackMax) HackOn = 0;
    			
    		}
    		if(test)
    			
    		{
    	    memcpy((LPVOID)Nametag1, "\x90\x90", 2);
                memcpy((LPVOID)Nametag2, "\x90\x90", 2);
    			
    		}else{
    			
    	    memcpy((LPVOID)Nametag1, "\x75\x21", 2);
                memcpy((LPVOID)Nametag2, "\x75\x05", 2);
    			
    		}
    	}
    }
    DWORD WINAPI Lesson (LPVOID)
    
    {	
    	Main();
    	
    	return 1;
    	
    }
    
    BOOL WINAPI DllMain ( HMODULE hDll, DWORD dwReason, LPVOID lpReserved )
    
    {
    	DisableThreadLibraryCalls(hDll);
    	
    	if ( dwReason == DLL_PROCESS_ATTACH )
    	{
    	
    		CreateThread(NULL, NULL, Lesson, NULL, NULL, NULL);
    		
    	}
    return TRUE;
    
    }


    My prob is it wont even let my ca start lol idk what i did wrong here is it tht my addys n bytes r not correct or what anyone wanna gimmi a hint u dont have to tell me everything just point me in the right direction thank you <3

  2. #2
    justiniscool6's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Mpgh
    Posts
    265
    Reputation
    -9
    Thanks
    7
    @racardo

    DWORD WINAPI Lesson (LPVOID)

    {
    Main();

    return 1;

    }


    That is the problem try looking in other bases. And you will find whats wrong with that line. And the nametags addie is that correct? Did you double check?[COLOR="Silver"]

  3. #3
    Saltine's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    494
    Reputation
    104
    Thanks
    625
    You need to check if the game's essential modules ("cshell.dll", "clientfx.fxd", "engine.exe") have been loaded into memory before attempting to modify any memory address.

    Oh no! Vortex is gay!

  4. #4
    neononxxx's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    why do you wanna know?? so you can kill me?
    Posts
    1,227
    Reputation
    36
    Thanks
    341
    My Mood
    Goofy
    your name tag address's are wrong.
    Loading content... Please wait while the rest of this post loads.

  5. #5
    l80man's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    u put 2 many eqaul signs idiot.. .

    Code:
    if(HackOn == HackMax) HackOn = 0;

  6. #6
    cubanelite's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    192.168.1.1
    Posts
    138
    Reputation
    81
    Thanks
    113
    My Mood
    Hungover
    Quote Originally Posted by l80man View Post
    u put 2 many eqaul signs idiot.. .

    Code:
    if(HackOn == HackMax) HackOn = 0;
    Quite obviously you do not belong in this section. If you have '==' that means IF it is equal. so for example: if hackOn Is equal to HackMax, then hackOn equals 0.

    Ontopic: Nametag addies:
    #define NameTags1 0x372F671A
    #define NameTags2 0x372F679D

    Also, your off bytes for the nametags1 is incorrect you might want to ollydebug the correct bytes...

    1 last thing, You don't have an ingame function. you might one to add one of those so it won't crash when you're going into the second game!
    Last edited by cubanelite; 01-09-2012 at 07:17 PM.

  7. #7
    ☬Ξη†τσρîζ Ζσ♍βîε δτσηε☬
    Former Staff
    Premium Member
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,899
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,064
    Quote Originally Posted by l80man View Post
    u put 2 many eqaul signs idiot.. .

    Code:
    if(HackOn == HackMax) HackOn = 0;
    This guy cracked me the fuck up. Someone doesn't know shit.

  8. The Following 2 Users Say Thank You to Lehsyrus For This Useful Post:

    cubanelite (01-09-2012),[MPGH]flameswor10 (01-09-2012)

  9. #8
    flameswor10's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12,528
    Reputation
    981
    Thanks
    10,404
    My Mood
    In Love
    Not leecher my ass.
    It's my tutorial you're using

    Also @l80man

    if(int == 15) means if integer is 15.
    int = 5; means make the integer into 5.
    Please learn to code before flaming members.
    No I do not make game hacks anymore, please stop asking.


    Been MPGH Minion: 6 July 2011 - 1 August 2012

  10. The Following User Says Thank You to flameswor10 For This Useful Post:

    teehee15 (01-09-2012)

  11. #9
    Saltine's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    494
    Reputation
    104
    Thanks
    625
    Quote Originally Posted by l80man View Post
    u put 2 many eqaul signs idiot.. .

    Code:
    if(HackOn == HackMax) HackOn = 0;
    You're fucking retarded.

    Oh no! Vortex is gay!

  12. #10
    racardo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    female
    Location
    Another Planet
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amazed
    @flameswor10 i knw i said it in a iff topic but when i get it working i will be giving you your credits

Similar Threads

  1. Help please.... I think I've just been scammed.
    By EmpireStateOfMind in forum Scammer Grave
    Replies: 4
    Last Post: 05-01-2011, 07:59 PM
  2. Hacks not working Need Help Please Administrator
    By Dema1998 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 01-01-2009, 01:56 PM
  3. My no recoil/spread is not working xD Help Please
    By pwningemodrumers in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 06-11-2007, 09:49 PM
  4. [HELP] korean warrock not woking just a gray screen
    By killajones427 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 05-06-2007, 04:35 PM