Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
  1. #16
    Shadow`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    MN
    Posts
    643
    Reputation
    74
    Thanks
    2,999
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Password77 View Post
    why bother messing with arrays when its not even needed? I don't have 1000 variables. That was not even a code just a suggestion. Didn't know bool or int worked. Clam the fuck down.
    ~~~~End~~~~

    ---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------



    Wish I could download it. I don't have enough internet bandwidth :'(. Whats the file size? Do they have a game guard?
    I think it was around 1.2 GBs, but it wasn't big compared to some other games. It has a hackshield but it's worthless.

  2. #17
    Password77's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    Canada, ON
    Posts
    181
    Reputation
    10
    Thanks
    181
    My Mood
    Cheerful
    Oh then its like OP7? Did you try Cheat Engine on it?
    Quote Originally Posted by Shadow` View Post
    I think it was around 1.2 GBs, but it wasn't big compared to some other games. It has a hackshield but it's worthless.
    Doing more Java and Python
    Need help with your hack? Ask me, I will try to help you with all my might .

  3. #18
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,695
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,108
    My Mood
    Happy
    Attached Cheat Engine.

    But you can't Alt+Tab while in an actual game

    Hackshield sucks with Unreal Engine. Their loss.


    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


  4. #19
    Shadow`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    MN
    Posts
    643
    Reputation
    74
    Thanks
    2,999
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by comando2056 View Post
    Attached Cheat Engine.

    But you can't Alt+Tab while in an actual game

    Hackshield sucks with Unreal Engine. Their loss.
    I was actually thinking about hooking createdevice and making the game go into windowed mode, but that's a last resort.

  5. #20
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,695
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,108
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Shadow` View Post
    I was actually thinking about hooking createdevice and making the game go into windowed mode, but that's a last resort.
    I was hooking CreateDevice. FindDevice didn't work for me so Park told me to do this.

    Xipher found a bypass for the alt+tab already. Not sure if it was still working or if matypatty found it instead of him


    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


  6. #21
    Shadow`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    MN
    Posts
    643
    Reputation
    74
    Thanks
    2,999
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by comando2056 View Post


    I was hooking CreateDevice. FindDevice didn't work for me so Park told me to do this.

    Xipher found a bypass for the alt+tab already. Not sure if it was still working or if matypatty found it instead of him
    Well it's good to know there's actually a bypass for it.

  7. #22
    Password77's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    Canada, ON
    Posts
    181
    Reputation
    10
    Thanks
    181
    My Mood
    Cheerful
    Shame even ctrl+alt + del is not possible? O.o You can do that and open up task mgr you know and go from there
    Doing more Java and Python
    Need help with your hack? Ask me, I will try to help you with all my might .

  8. #23
    Shadow`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    MN
    Posts
    643
    Reputation
    74
    Thanks
    2,999
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Password77 View Post
    Shame even ctrl+alt + del is not possible? O.o You can do that and open up task mgr you know and go from there
    Yeah, Ctrl + Alt + Delete only brings you out for about half a second, then it forces you back in. Alt + Enter doesn't work either.

  9. #24
    Saltine's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    494
    Reputation
    104
    Thanks
    625
    ... It's not that complicated to Alt+Tab while in game. Change your resolution from whatever it's set to by the game and turn off the "Scaling" function on your video card. I turned the scaling off on my GTX 570's and it let me Alt + Tab while in game. The game is a waste of time to hack, it's way too easy. Go hack AVA if you want a challenge.

    Oh no! Vortex is gay!

  10. #25
    Shadow`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    MN
    Posts
    643
    Reputation
    74
    Thanks
    2,999
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Saltine View Post
    ... It's not that complicated to Alt+Tab while in game. Change your resolution from whatever it's set to by the game and turn off the "Scaling" function on your video card. I turned the scaling off on my GTX 570's and it let me Alt + Tab while in game. The game is a waste of time to hack, it's way too easy. Go hack AVA if you want a challenge.
    I don't know about other people, but in my catalyst control center there is no option for GPU Scaling.



    I referred to this article: GPU-68: How to Configure GPU Scaling Option in AMD Catalyst

    Not sure if I meet the requirements though.
    Last edited by Shadow`; 08-29-2012 at 09:17 PM.

  11. #26
    Saltine's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    494
    Reputation
    104
    Thanks
    625
    Quote Originally Posted by Shadow` View Post
    I don't know about other people, but in my catalyst control center there is no option for GPU Scaling.



    I referred to this article: GPU-68: How to Configure GPU Scaling Option in AMD Catalyst

    Not sure if I meet the requirements though.
    Check the video tab. All video cards integrated and dedicated have an option for GPU scaling. I'm pretty sure AMD cards have an option that says "Force GPU Scaling" or something along those lines. Nvidia cards do GPU scaling by default instead of relying on the monitor because it captures keystrokes and mouse inputs faster if the GPU renders it instead of the monitor.

    Oh no! Vortex is gay!

  12. #27
    Shadow`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    MN
    Posts
    643
    Reputation
    74
    Thanks
    2,999
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Saltine View Post


    Check the video tab. All video cards integrated and dedicated have an option for GPU scaling. I'm pretty sure AMD cards have an option that says "Force GPU Scaling" or something along those lines. Nvidia cards do GPU scaling by default instead of relying on the monitor because it captures keystrokes and mouse inputs faster if the GPU renders it instead of the monitor.
    Video had nothing on GPU scaling, but the Gaming tab has this:




    I can also supply images of the video tab if needed.
    Last edited by Shadow`; 08-29-2012 at 09:49 PM.

  13. #28
    Saltine's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    494
    Reputation
    104
    Thanks
    625
    Quote Originally Posted by Shadow` View Post
    Video had nothing on GPU scaling, but the Gaming tab has this:




    I can also supply images of the video tab if needed.
    Oh wow that's weird. What GPU do you have? I'll try and see if I can find something to help you out.

    Oh no! Vortex is gay!

  14. #29
    Shadow`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    MN
    Posts
    643
    Reputation
    74
    Thanks
    2,999
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Saltine View Post


    Oh wow that's weird. What GPU do you have? I'll try and see if I can find something to help you out.
    AMD Radeon HD 6490M and Mobile Intel(R) HD Graphics. They are also switchable.

  15. #30
    topblast's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Far from around you Programmer: C++ | VB | C# | JAVA
    Posts
    3,607
    Reputation
    149
    Thanks
    4,922
    My Mood
    Cool
    Did anyone ask if he have a sleep in the while loop or something stupid like a sleep in the D3D Functions... Also the CPU could be like LOADED or legit old (its CA, dont think that should make a difference lol) U could send me the code and I get back to u next time i get on MPGH
    I just like programming, that is all.

    Current Stuff:

    • GPU Programmer (Cuda)
    • Client/Server (Cloud Server)
    • Mobile App Development

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] Low Your FPS And Reduce Lag
    By Hexicidal in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 45
    Last Post: 06-01-2016, 10:54 AM
  2. [Solved] CA LOW FPS AND LAGS
    By violance in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 08-22-2012, 02:46 AM
  3. [TUT] Get Super low Ping and High FPS
    By JussoFreshJr in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 51
    Last Post: 10-31-2010, 09:00 AM
  4. Game Booster Smoother Fps And Gamplay
    By jaddy98 in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 6
    Last Post: 09-28-2010, 12:02 PM
  5. Tweaks and Fixes (connection, low fps, etc)
    By Balls Out in forum Battlefield Bad Company 2 (BFBC2) Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 08-16-2010, 07:44 AM