Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Dead3nd's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Bitchy

    C++ CANA Hack menu display

    How can I make my menu just display without it crashing or function?

  2. #2
    -Bl00d-'s Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    female
    Location
    Imma girl what about it?
    Posts
    481
    Reputation
    10
    Thanks
    53
    My Mood
    Twisted
    lol just
    do the d3d coding for display and
    dont include any functions into the xource code

Similar Threads

  1. [Solved] Hack menu wont display[help]
    By dylan5444 in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2011, 05:57 AM
  2. Breach hack menu?
    By mickysux in forum Combat Arms Help
    Replies: 7
    Last Post: 03-03-2010, 08:16 AM
  3. No hack menu
    By shawnthe3rd in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 01-21-2010, 10:12 AM
  4. [Help] I can't see the hack menu
    By da_fin in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 12-13-2009, 11:57 PM
  5. is there any way to change the hack menu?
    By KnockOut in forum C++/C Programming
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2009, 08:45 AM