Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    merp.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    147
    Reputation
    10
    Thanks
    301
    My Mood
    Bored

    Menu hack problem.

    I finally got a menu hack to work via updating it. (Using CA Base D3D Menu Selection 4). My issue is a bit difficult, to explain, but I'll try my best to do so.
    When I first got the hack to work, I only had 3 Features: Show FPS, NX Chams, and Move Menu. With just these 3, the hack worked fine. (No lag/crashes) But now, I added a few features:
    NX Chams
    No Recoil
    No Spread
    Fly
    Speed
    No Fog
    Unl. Pickup Range
    Super Jump
    Rapid Fire
    Nametags
    Weapon Range
    Show FPS
    and CrossHair.

    Upon adding these features, I now get an error when CA loads (guy is running on bot right corner)
    Something like "The instruction 0xblahblah referenced at 0x0000000(has diff addresses at times) can not be read. Press Ok to terminate"... Etc.
    I began to remove 1 at a time to see what was causing it.
    Apparently,
    Rapid fire,
    Nametags,
    and fly
    were the issue.

    After removing those features, I started CA, and my menu was visible. however, the lag is crazy! I get 10-14 FPS using my hack now. With this lag, I decided to go in a random match to test what would work. I joined a random room, only to receive the same error (with different addresses). "The instruction 0xblahblah......", which results in a crash.

    So these are the errors I basically receive:
    All features = startup, receive error, crash.
    Most features = starts up, lags badly, crashes when a game is loading. (ex: loading at Junk Flea)
    Some features (3) = no issues

    I am just stumped with this issue. Can anyone tell me, or at least give me a hint, at what I am doing wrong?

  2. #2
    Ch40zz-C0d3r's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    839
    Reputation
    44
    Thanks
    400
    My Mood
    Twisted
    What about trying every feature and see wheres the problem exatcly?
    Also, thank CA that they built in this messagebox. It shows you where exactly it crashes.
    Why not log it and copy the address here?
    This should be very easy to fix at all.

    Progress with my game - "Disbanded"
    • Fixed FPS lag on spawning entities due to the ent_preload buffer!
    • Edit the AI code to get some better pathfinding
    • Fixed the view bug within the sniper scope view. The mirror entity is invisible now!
    • Added a new silencer for ALL weapons. Also fixed the rotation bugs
    • Added a ton of new weapons and the choice to choose a silencer for every weapon
    • Created a simple AntiCheat, noobs will cry like hell xD
    • The name will be Disbanded, the alpha starts on the 18th august 2014



    Some new physics fun (Serversided, works on every client)



    My new AI
    http://www.youtube.com/watch?v=EMSB1GbBVl8

    And for sure my 8 months old gameplay with 2 friends
    http://www.youtube.com/watch?v=Na2kUdu4d_k

  3. #3
    merp.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    147
    Reputation
    10
    Thanks
    301
    My Mood
    Bored
    @Ch40zz-C0d3r
    I will put in 1 feature at a time :P(Rapidfire is one of the problems though) & show you the error I get.

    How do I prevent my hack from lagging up my frame rate? o_o

  4. #4
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,694
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,106
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by merp. View Post
    @Ch40zz-C0d3r
    I will put in 1 feature at a time :P(Rapidfire is one of the problems though) & show you the error I get.

    How do I prevent my hack from lagging up my frame rate? o_o
    Push the command only once (PTC's) or call them in a timer.

    Its most likely your console commands causing the lag.


    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


  5. The Following User Says Thank You to Flengo For This Useful Post:

    merp. (01-02-2013)

  6. #5
    merp.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    147
    Reputation
    10
    Thanks
    301
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Flengo View Post


    Push the command only once (PTC's) or call them in a timer.

    Its most likely your console commands causing the lag.
    Thank you @Flengo! I fixed the lag, but I still get the error message crash.
    Rapidfire is currently the only feature that is causing it.

    @Ch40zz-C0d3r
    Here is the error I receive when I enable rapidfire and try to shoot:
    http://i.imgur.com/qpjFe.jpg

    http://imgur.com/ueVKY
    Another error I come up with now that I put in all my features :/

    Edit: After commenting out Nametags, and not enabling Rapidfire, my hack works fine. :O

    @Flengo
    After a few hours of reviewing my code(and testing) I fixed the error!
    Request close please, thanks!
    Last edited by merp.; 01-02-2013 at 06:00 PM.

Similar Threads

  1. [Solved] Menu hacks Problem
    By H3ll King in forum CrossFire Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-02-2012, 02:05 PM
  2. [Help] Problem on make a menu hack...
    By Rainscape in forum WarRock Hack Source Code
    Replies: 8
    Last Post: 12-02-2010, 01:30 PM
  3. Menu Hack Problem
    By maomao8888 in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 07-17-2010, 02:33 PM
  4. problem with a menu hack
    By TheCamels8 in forum C++/C Programming
    Replies: 7
    Last Post: 06-16-2010, 08:29 AM
  5. Menu Hacks Problem
    By astelin in forum WarRock Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 08-24-2009, 10:45 PM