Thread: Why don't work

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    GoldWhite's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    136
    Reputation
    10
    Thanks
    43

    Why don't work

    Why don't work memory functions? Addreses is correct.Only gamestatus i think is incorrect.

  2. #2
    Re-Defined's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    76
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Breezy
    Gamestatus function/segment changed don't use gamestatus

  3. #3
    GoldWhite's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    136
    Reputation
    10
    Thanks
    43
    Quote Originally Posted by Re-Defined View Post
    Gamestatus function/segment changed don't use gamestatus
    I don't understand you.I want gamestatus for PTC functions.

  4. #4
    Re-Defined's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    76
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Breezy
    Okay let me dumb it down!

    Gamestatus does not work, so delete gamestatus from base.

    Understand?

  5. The Following User Says Thank You to Re-Defined For This Useful Post:

    GoldWhite (02-21-2013)

  6. #5
    GoldWhite's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    136
    Reputation
    10
    Thanks
    43
    Quote Originally Posted by Re-Defined View Post
    Okay let me dumb it down!

    Gamestatus does not work, so delete gamestatus from base.

    Understand?
    Ok)I am from Armenia and thats why i don't understand you,but already i understand you)

    ---------- Post added at 03:23 AM ---------- Previous post was at 03:19 AM ----------

    Please close.

  7. #6
    R4v0r's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    London
    Posts
    234
    Reputation
    11
    Thanks
    141
    My Mood
    Amazed
    Use the class, hPlayer->pIsDead... You can simply use that as a check, like GameStatus

  8. #7
    GoldWhite's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    136
    Reputation
    10
    Thanks
    43
    Help with PTC please.Memory work fine.

  9. #8
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,689
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,100
    My Mood
    Happy
    The console function has changed. Some commands were also removed.

    You can read about it in the threads in the main source section.

    /Solved
    /Closed


    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


Similar Threads

  1. (Question) Why don't CA EU hacks work on NA?
    By evilscientist300 in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 12-03-2010, 09:22 PM
  2. Why some mods don't work now!!
    By Dr.Dental in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2010, 05:07 AM
  3. Why the speed hacks don't work.
    By 3004161 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 20
    Last Post: 08-19-2009, 03:31 AM
  4. why that don't work
    By koalak66 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2009, 10:27 AM
  5. Why all hacks don't work for me
    By frits1 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 07-19-2008, 01:31 PM