Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    KardSharpz's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Drunk

    Question Problem AutoHotKey in Combat Arms

    Hello!
    I tried to create a macro with AutoHotKey to make a lag walk. I made some test on my desktop and it was a success, but when I activate it while playing, nothing happen.
    I attempt to launch Combat Arms in windowed mode to solve the problem but I am not able to. I tested "C:\Nexon\Combat Arms\Engine.exe"-window and the DxWnd program and both method was not succesful.
    Do you know another method to place Combat Arms in windowed mode?
    Do you know another macro tool?
    Thank! And sorry for my bad english!

    I have may be posted in wrong section, sorry in advance.
    Last edited by KardSharpz; 04-25-2013 at 12:15 PM.

  2. #2
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,696
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,108
    My Mood
    Happy
    Moved to help section.
    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010