Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Jax_VS's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    AFK Bot Possible Still?

    Is it still possible to make an afk bot for CA, if so how is it done? i can't find any bots now there old ones from 2010

  2. #2
    B4NDiT26's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,010
    Reputation
    26
    Thanks
    32
    My Mood
    Shocked
    As I said in the previous request the afk bot is no more coded because to make it works an .exe running with the game is needed.

    It mean that will be detected in 5 minutes and anyone that use it will be banned.

  3. #3
    Jax_VS's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Oh wow that sux. Wow nexon really cracked down on everything making it boring -.-

  4. #4
    Acea's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Location
    Home of the elks
    Posts
    346
    Reputation
    80
    Thanks
    2,204
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by B4NDiT26 View Post
    As I said in the previous request the afk bot is no more coded because to make it works an .exe running with the game is needed.

    It mean that will be detected in 5 minutes and anyone that use it will be banned.
    That's not true, make it as a dll, if you want it as a exe make it a loader then, simple on/off.

    bool GameState(){ } or Class's neither of which i have kept up to date.

    One idea is to loop f5 for vote kick, or you can send a key input to change weapons,

    switch(id)
    {
    case 1:
    //send 2

    case 2:
    //send 3
    }

    its just a idea for you to expand on all code is vague have fun.

  5. #5
    B4NDiT26's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,010
    Reputation
    26
    Thanks
    32
    My Mood
    Shocked
    .dll or .exe makes not so much difference, will be detected in some hour/days.

  6. #6
    5555satan's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    i dont remember where i live
    Posts
    297
    Reputation
    10
    Thanks
    238
    My Mood
    Paranoid
    afk is patched, but i have seen a few pepole that use it so there might be a bypass for it
    Last edited by 5555satan; 09-28-2013 at 04:16 AM.
    Press Thanks if i helped you / if you liked my signature



    Add me on skype: ReFusioNN-

  7. #7
    Jax_VS's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    So does that mean the auto joining games/server function would also be hard to do now?

  8. #8
    B4NDiT26's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,010
    Reputation
    26
    Thanks
    32
    My Mood
    Shocked
    Quote Originally Posted by Jax_VS View Post
    So does that mean the auto joining games/server function would also be hard to do now?
    It's easy to do but anything that will be PUBLIC will be detected in some hours.

  9. #9
    Acea's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Location
    Home of the elks
    Posts
    346
    Reputation
    80
    Thanks
    2,204
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by B4NDiT26 View Post
    .dll or .exe makes not so much difference, will be detected in some hour/days.
    Quote Originally Posted by 5555satan View Post
    afk is patched, but i have seen a few pepole that use it so there might be a bypass for it
    that's when instead of leeching public code you write your own hook and detours. There's no such thing as patched. In the computer world anything can always be hacked.

    Anyways, yes a bypass would work to but why goto the trouble of that when you can just create a new hook?

  10. #10
    B4NDiT26's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,010
    Reputation
    26
    Thanks
    32
    My Mood
    Shocked
    I did not said patched, I said that if someone release an afk bot it need an .exe running all the time, and it mean that nexon will detect it in some hours and ban the users.

Similar Threads

  1. Afk Bot Are Stupid
    By tw24fr in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 26
    Last Post: 07-22-2009, 11:13 PM
  2. EPICPACMAN's {ULTIMATE AFK BOT}
    By EpicPacMan in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 37
    Last Post: 07-20-2009, 02:53 AM
  3. EpicPacMan's CA AFK BOT {BETA} 2nd RELEASE!
    By EpicPacMan in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 63
    Last Post: 07-04-2009, 02:28 PM
  4. EpicPacMan's CA AFK BOT {BETA}
    By EpicPacMan in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 51
    Last Post: 07-03-2009, 06:02 AM
  5. [First Post] CA afk bot!
    By EpicPacMan in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 57
    Last Post: 07-01-2009, 03:59 AM