Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35
  1. #1
    OneNineFour's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Operation Metro.
    Posts
    127
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Sleepy

    Minimum System Requirements

    - OS: Windows Vista/XP/7
    - Processor: Intel Core2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 or better
    - Memory: 2GB
    - HDD: 12GB
    - Video: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA GeForce 8600GT/ATI Radeon X1950Pro or better
    - Sound: DirectX 9.0c-compatible
    - DirectX: 9.0c

    Seems to deamand more than MW2 especially in the RAM Section.

    Source: Call of Duty: Black Ops Minimum PC Requirements Revealed - Softpedia

  2. #2
    L3G3ND_KILL3R's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    4,833
    Reputation
    207
    Thanks
    650
    My Mood
    Bored
    THANKSSS (Y)


    Need help with CALL OF DUTY RELATED or anything just private message me and im willing to help ^____^ Have a nice day!
    Quote Originally Posted by HelpIsWanted View Post
    so i have a camp next month, and i am 12, now all boys in my class have a large dick with hari and i dont have that. who can help me please?
    i see in films people can grow hair and grow dicks.

    i know its weird question, but i need !

  3. #3
    stubz's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    East London
    Posts
    1,700
    Reputation
    30
    Thanks
    347
    My Mood
    Angelic
    yay...i can get it
    RESPECT LIST

    REECIBOI<--------BEST MATE ON MPGH?
    ROXAS<--------IS HE DEAD?
    WOLF<-------- JEALOUS LIL C*** HE IS
    SHAUNC<--------FORCED ME TO PUT HIM HERE HE'LL JUST RAPE ME AGAIN
    TOXIN<-------- ALWAYS USED TO WATCH MA BACK BRAH, I FINK YEW DEAD NOW
    INSOMNIAC<--------HE'S TEH SHIT /
















  4. #4
    NGT.Rock's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    155
    Reputation
    11
    Thanks
    31
    My Mood
    Daring
    ughr im not good at this stuff , but when i checked for mw2 on Can you run it i got Fast ( full green bar) So i can play this game , right? Because i already have pre odered it so i hope i can play this game. Do u know if i can play this game if i had Mw2 on full green bar (fast) on "Can you run it?"

    Answer me

    Thanks.

  5. #5
    PewDiePie's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    North
    Posts
    13,643
    Reputation
    2506
    Thanks
    3,574
    Quote Originally Posted by NGT****ck View Post
    ughr im not good at this stuff , but when i checked for mw2 on Can you run it i got Fast ( full green bar) So i can play this game , right? Because i already have pre odered it so i hope i can play this game. Do u know if i can play this game if i had Mw2 on full green bar (fast) on "Can you run it?"

    Answer me

    Thanks.
    yeah, I'm pretty sure if Can you run it says so If not you can just sell your steam accont
    Official Sheep and Sheepfucker group


    [X]
    Crossfire minion since 06-12-2011
    Minecraft minion since 06-20-2011
    Moderator since 08-17-2011
    Global Moderator since 09-10-2011
    Super User since 08-27-2012
    [X] [X] [X]

  6. #6
    NGT.Rock's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    155
    Reputation
    11
    Thanks
    31
    My Mood
    Daring
    Quote Originally Posted by pazzy34 View Post
    yeah, I'm pretty sure if Can you run it says so If not you can just sell your steam accont
    ... Well i guess i can wait untill it comes out on " can you run it? ".
    But i should have any problems with the game because its only 1 year old :P but i have bought some new parts to it , after christmas i will get some new parts aswell. Then my computer will be like heaven .
    Do someone know what "Coprocessor" is? Because right now it hasnt any drivers and when i click on "Find driver" It doesnt find any drivers to it. If you know what "Coprocessor" is then pm me please

  7. #7
    eusebiu_a's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    On the desk dumb ass
    Posts
    213
    Reputation
    10
    Thanks
    56
    My Mood
    Tired
    phew i can run it

    []Get VIP hacks []Get Multi kill in mw2
    []Get 10 post ... [] Get a score of 100 kils
    []Get 50 posts []500posts
    []Get 100 posts []600posts
    [] Get 150posts []750 posts
    []Get 250 posts []1000posts

  8. #8
    sa6o0o's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Bulgaria,Varna
    Posts
    121
    Reputation
    9
    Thanks
    14
    My Mood
    Angelic
    I can run dis shit!

    I, know im fast!

  9. #9
    rowan112's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    623
    Reputation
    14
    Thanks
    461
    omg i can run it too beside the CPU, my g card n my RAM is good enough
    basically if u can run mw2 u can run this lol

  10. #10
    TheSaboteur's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    wasteland,church
    Posts
    454
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    My Mood
    Goofy
    i can run WoW Bfbc2 mw2 at the same time ;pp on my laptop.. whit no lagg..


    so no worries for me =D



    Bring a Ding Ding Baby!

  11. #11
    @osma8's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    749
    Reputation
    26
    Thanks
    83
    Quote Originally Posted by TheSaboteur View Post
    i can run WoW Bfbc2 mw2 at the same time ;pp on my laptop.. whit no lagg..


    so no worries for me =D
    Wow thats awesome lmao.

  12. #12
    Doc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    In your meatus
    Posts
    23,560
    Reputation
    2912
    Thanks
    5,336
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by OneNineFour View Post
    Seems to deamand more than MW2 especially in the RAM Section.
    What? A newer game demanding more than an older game? This is outrageous!

  13. #13
    koenkokes's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    131
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Crappy
    Fuck this i cant run it and i have already pre-ordered it
    but i can "run" mw2 but doesnt load verry fast etc :P

  14. #14
    Birdshit's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    170
    Reputation
    10
    Thanks
    59
    My Mood
    Dead
    lol I cant run it... I have a Dual Core E2160... quite a bit older than an E6600... that sucks but oh well... I wasnt gonna buy this game anyway.

  15. #15
    stubz's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    East London
    Posts
    1,700
    Reputation
    30
    Thanks
    347
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by TheSaboteur View Post
    i can run WoW Bfbc2 mw2 at the same time ;pp on my laptop.. whit no lagg..


    so no worries for me =D
    what laptoop?
    RESPECT LIST

    REECIBOI<--------BEST MATE ON MPGH?
    ROXAS<--------IS HE DEAD?
    WOLF<-------- JEALOUS LIL C*** HE IS
    SHAUNC<--------FORCED ME TO PUT HIM HERE HE'LL JUST RAPE ME AGAIN
    TOXIN<-------- ALWAYS USED TO WATCH MA BACK BRAH, I FINK YEW DEAD NOW
    INSOMNIAC<--------HE'S TEH SHIT /
















Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Minimum System Requirements
    By StEpyZzz in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 11-05-2010, 09:26 AM
  2. System Requirements: Probem with CPU
    By iKiLLYouCro in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 10-29-2010, 06:04 PM
  3. [Info] Star Craft 2 System Requirements
    By eliteop in forum Starcraft 2 Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 03-06-2010, 11:46 PM
  4. Bad Company 2 - System Requirements
    By eliteop in forum Battlefield Bad Company 2 (BFBC2) Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 02-17-2010, 10:42 AM
  5. A question about system requirements
    By machinesinger in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 04-16-2009, 04:47 PM