Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    iKiLLYouCro's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Germany, Croatia
    Posts
    678
    Reputation
    16
    Thanks
    49
    My Mood
    Bitchy

    System Requirements: Probem with CPU

    Hey Guys,

    I wanna buy Black Ops..and dont rlly know if my LapTop can tun it..

    [Laptop: Acer Aspire 7736ZG]

    Eh yeah, I can play Mw2 and GTA IV really good on high quality..

    So I was on the site "Can you Run it?" and tested it..

    It was really close! and in red field

    It said my CPU is not good but the rest is good!

    So, I'll copy it:



    Negativ:
    CPU:
    Minimum: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
    You Have: Pentium(R) Dual-Core CPU T4400 @ 2.20GHz

    Positiv:

    CPU Speed
    Minimum: Pentium D 3.2 GHz / Core 2 Duo 2.0 GHz / Athlon 64 X2
    You Have: 2.19 GHz

    RAM
    Minimum: 2 GB
    You Have: 4.0 GB

    Video Card
    Minimum: Video card must be 256MB or more and contain these chipsets or better: NVIDIA GeForce 7800 GT ; ATI Radeon X1900. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.
    You Have: GeForce G210M
    ADD ME ON XFire: iKiLLYouCro



  2. #2
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    If you can play MW2 or GTAIV on Med high, than im sure you can handle BO On lowish-med-high. CYRI has been know to be a little off anyways, but acts as a good judge to if you are at least slightly capable.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  3. The Following User Says Thank You to Heartview For This Useful Post:

    iKiLLYouCro (10-29-2010)

  4. #3
    iKiLLYouCro's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Germany, Croatia
    Posts
    678
    Reputation
    16
    Thanks
    49
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by derpderp View Post
    If you can play MW2 or GTAIV on Med high, than im sure you can handle BO On lowish-med-high. CYRI has been know to be a little off anyways, but acts as a good judge to if you are at least slightly capable.

    Thanks so much for that fast answer man!


    MPGHNet is the best Forum :P
    ADD ME ON XFire: iKiLLYouCro



  5. #4
    Mister Krister's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in your room!
    Posts
    1,213
    Reputation
    31
    Thanks
    289
    My Mood
    Tired
    yeah u can run bo in high. canyourunit have wrong many times. a friend tested hes computer to run mw2 and he had 12gb ram and it said he had to low ram and much other sht.. but yeah dont be scared u cant run it ^^

  6. The Following User Says Thank You to Mister Krister For This Useful Post:

    iKiLLYouCro (10-29-2010)

  7. #5
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Quote Originally Posted by iKiLLYouCro View Post
    Thanks so much for that fast answer man!


    MPGHNet is the best Forum :P
    MPGH is the best forum duh!

    but yeah My old comp supposedly couldnt run MW2 but i managed to get full graphics at 1152X864 on it.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  8. The Following User Says Thank You to Heartview For This Useful Post:

    iKiLLYouCro (10-29-2010)

  9. #6
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    You might lag a little more than others but you'll be able to run it fine
    I'll close this so we dont have people +1 the same answer.

    /Closed
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

  10. The Following User Says Thank You to Insane For This Useful Post:

    iKiLLYouCro (10-30-2010)

Similar Threads

  1. Minimum System Requirements
    By StEpyZzz in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 11-05-2010, 09:26 AM
  2. Minimum System Requirements
    By OneNineFour in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 34
    Last Post: 10-28-2010, 08:09 AM
  3. [Info] Star Craft 2 System Requirements
    By eliteop in forum Starcraft 2 Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 03-06-2010, 11:46 PM
  4. Bad Company 2 - System Requirements
    By eliteop in forum Battlefield Bad Company 2 (BFBC2) Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 02-17-2010, 10:42 AM
  5. A question about system requirements
    By machinesinger in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 04-16-2009, 04:47 PM