Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 143
  1. #16
    kenaru's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    82
    My Mood
    Inspired
    THE INTERNET IS FOR PORN!

  2. #17
    handford's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    England
    Posts
    793
    Reputation
    12
    Thanks
    274
    My Mood
    Crappy
    Quote Originally Posted by kenaru View Post
    THE INTERNET IS FOR PORN!
    Fair point there Mr Ban.
    Mods for Combat Arms!

    My internet does suck.
    ^^Mine.

  3. #18
    justas1234's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    153
    Reputation
    10
    Thanks
    51
    My Mood
    Bored
    6 Year old pc and it STILL can run Black ops wtf?
    ______________________________



  4. #19
    handford's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    England
    Posts
    793
    Reputation
    12
    Thanks
    274
    My Mood
    Crappy
    Quote Originally Posted by justas1234 View Post
    6 Year old pc and it STILL can run Black ops wtf?
    ______________________________


    Nice sig pic!! LOL.
    Mods for Combat Arms!

    My internet does suck.
    ^^Mine.

  5. #20
    Hell_Demon's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Gender
    male
    Location
    I love causing havoc
    Posts
    3,660
    Reputation
    236
    Thanks
    4,132
    My Mood
    Cheeky
    Fail site is fail...

    Minimum: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
    You Have: ATI Radeon Graphics Processor (0x7280)

    LOL, ATI Radeon® X1950Pro is what I have >.>

    thats the only one, so I can run it
    Ah we-a blaze the fyah, make it bun dem!

  6. #21
    cuore's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Relaxed
    intel cuore i5

    8 gb of ram

    gtx 480

    hardisk 1000 gb

    i think i can

  7. #22
    yourdead4me's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    youdontneedtoknow
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    noo I can't run it...fml I hope it still does in min graphics like in mw2... 2-3years old laptob

  8. #23
    ProDiiGy's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    181
    Reputation
    11
    Thanks
    28
    My Mood
    Sneaky
    I can run it easily, typical there is no other test than minimal at the moment..

  9. #24
    Ravallo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    17,106
    Reputation
    2134
    Thanks
    5,668
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by ProDiiGy View Post
    I can run it easily, typical there is no other test than minimal at the moment..
    When it's been released you'll have a "Minimum" and a "Recommended" Test I think, just like for other games


     

    MSN: woutervvelsen@live.nl
    Timezone: GMT +1



    Middleman since: April 13th, 2011
    Marketplace minion since: April 18th, 2011
    Runescape minion since: June 6th, 2011
    Moderator since: September 28th, 2011
    General Moderator since: November 2nd, 2011
    Global Moderator since: April 29th, 2012
    Super User since: November 1st, 2013

  10. #25
    ProDiiGy's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    181
    Reputation
    11
    Thanks
    28
    My Mood
    Sneaky
    I'm pretty sure i can run it on max anyway i can with crysis XD

  11. #26
    marcoluttje's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amused
    hi can i run it?:
    cpu
    AMD Athlon(tm) Dual Core Processor 5050e

    ram
    2.0 GB

    windows 7

    video card
    ati HD4670

    video ram 1.7
    pixel shader version 4.0
    vertex shader version 4.0


    if i cant run it plls also tell me why so i can buy somthing upgraded of that

  12. #27
    NGT.Rock's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    155
    Reputation
    11
    Thanks
    31
    My Mood
    Daring
    Quote Originally Posted by zujca View Post
    You don't need to let others know you have a good enough computer just to show off.
    dude he need a quad core to play the game.

    Quote Originally Posted by aagibcheat View Post
    Hey

    This is just a thread to help some folks wich are not sure they can handle Black Ops.
    There is a site called Can You Run It? wich installs a small test-program on your computer and checks if you can handle a certain game.

    Since I am not allowed to post external links at MPGH, I will just tell you too google Can You Run It? and choose the first link.

    Press Black Ops from the dropdown box and press Can You Run It button

    Hope this helps some choobs

    -VenoM
    THERE IS NO DROP DOWN BOX!
    Last edited by NGT.Rock; 11-05-2010 at 03:17 PM.

  13. #28
    NGT.Rock's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    155
    Reputation
    11
    Thanks
    31
    My Mood
    Daring
    Quote Originally Posted by zujca View Post
    lol.
    i7 or i11 processor required for the game. /
    yes but there is still no drop down box.

  14. #29
    sa6o0o's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Bulgaria,Varna
    Posts
    121
    Reputation
    9
    Thanks
    14
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by NGT****ck View Post
    yes but there is still no drop down box.
    You, can see an arrow that is pointing down, and just click it and theres the *******.

    I, know im fast!

  15. #30
    NGT.Rock's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    155
    Reputation
    11
    Thanks
    31
    My Mood
    Daring
    Quote Originally Posted by sa6o0o View Post
    You, can see an arrow that is pointing down, and just click it and theres the *******.
    lol there is no arrows . take a picture of it becuz i cannot find it.

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Help] Do you think my computer can run Black OPS?
    By Nerd_01 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 06-10-2011, 01:32 PM
  2. Can my pc still run black ops?
    By Mr.1337 in forum Hardware & Software Support
    Replies: 7
    Last Post: 12-26-2010, 11:59 PM
  3. Can I run Black Ops on lowest settings?
    By Pangsterdude in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 3
    Last Post: 11-12-2010, 02:27 AM
  4. Can my pc still run black ops?
    By Mr.1337 in forum General
    Replies: 31
    Last Post: 11-05-2010, 11:50 PM
  5. Can you Run It? Comp Req for COD 4
    By saefine in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2009, 02:08 AM