Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 143
  1. #1
    aagibcheat's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    260
    Reputation
    11
    Thanks
    22

    Can you run Black Ops?

    Hey

    This is just a thread to help some folks wich are not sure they can handle Black Ops.
    There is a site called Can You Run It? wich installs a small test-program on your computer and checks if you can handle a certain game.

    Since I am not allowed to post external links at MPGH, I will just tell you too google Can You Run It? and choose the first link.

    Press Black Ops from the dropdown box and press Can You Run It button

    Hope this helps some choobs

    -VenoM

    Created By ; t3can

  2. #2
    goalie6263's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    126
    Reputation
    8
    Thanks
    7
    My Mood
    Yeehaw
    apparently i cant run it cuz of my dual core processor at 2.8 ghz lawlz..yea right
    Quote Originally Posted by Santa View Post
    Pussy + Weed = power







  3. #3
    Domen's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,535
    Reputation
    143
    Thanks
    239
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by goalie6263 View Post
    apparently i cant run it cuz of my dual core processor at 2.8 ghz lawlz..yea right
    You don't need to let others know you have a good enough computer just to show off.

  4. #4
    goalie6263's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    126
    Reputation
    8
    Thanks
    7
    My Mood
    Yeehaw
    hahh why my pc is 3 years old..can't you play it?
    Quote Originally Posted by Santa View Post
    Pussy + Weed = power







  5. #5
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    This thread might be helpful if noobs would actually read it. And CYRI has been known to be a little off. My ooolllddd rig was apparently not able to play MW2, and yet I almost maxed the game (besides AA and reso) and could even play Crysis on it.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  6. #6
    JellyTime123098's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    cant wait for my new monitor.. BenQ LED 24inch 1920x1080. will that affect my fram rate much with a HD5870, i5 760 at 2.8ghz, asus h55, 4gb RAM, win 7 64bit

  7. #7
    goalie6263's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    126
    Reputation
    8
    Thanks
    7
    My Mood
    Yeehaw
    you can def run it. i have a 22" vizio hd tv and play at 1920X1080 and a 9800gt with out of date processor which is oc which is still good and 4 gb ram w/ windows 7 64 bit no lag..so probly will be good..idk my fps tho since both my mw2 s are banned.****fl
    Quote Originally Posted by Santa View Post
    Pussy + Weed = power







  8. #8
    Styla-Jempo's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    377
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    My Mood
    Cheeky
    but sometimes canourunit fails, because i can play crysis on middle settings and it says to me that my processor is too low? o.0



    MY penis is 50 cm large

    If you want to see him, just press thanks



  9. #9
    sa6o0o's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Bulgaria,Varna
    Posts
    121
    Reputation
    9
    Thanks
    14
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by zujca View Post
    It does fail sometimes. /
    It happens to me every time.

  10. #10
    aagibcheat's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    260
    Reputation
    11
    Thanks
    22
    Quote Originally Posted by sa6o0o View Post
    It happens to me every time.
    Wich browser you use?

    Created By ; t3can

  11. #11
    Ravallo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    17,106
    Reputation
    2134
    Thanks
    5,667
    My Mood
    Angelic
    Already knew about this site, but it's really nice
    Just checked the new James Bond game (A)
    Will be some fun I guess!


     

    MSN: woutervvelsen@live.nl
    Timezone: GMT +1



    Middleman since: April 13th, 2011
    Marketplace minion since: April 18th, 2011
    Runescape minion since: June 6th, 2011
    Moderator since: September 28th, 2011
    General Moderator since: November 2nd, 2011
    Global Moderator since: April 29th, 2012
    Super User since: November 1st, 2013

  12. #12
    aagibcheat's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    260
    Reputation
    11
    Thanks
    22
    Quote Originally Posted by zujca View Post
    Does that make difference? /
    Yep. Some browsers wont work with it.
    Try using Chrome <3

    Created By ; t3can

  13. #13
    slep's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    144
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    My Mood
    Amazed
    my pc core 2 duo 2.5 - 6 ddr3 - gtx 260 run perfect!!!

  14. #14
    handford's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    England
    Posts
    793
    Reputation
    12
    Thanks
    274
    My Mood
    Crappy
    Quote Originally Posted by zujca View Post
    Mozilla for life.
    CHROME BITCH/ /yea
    Mods for Combat Arms!

    My internet does suck.
    ^^Mine.

  15. #15
    handford's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    England
    Posts
    793
    Reputation
    12
    Thanks
    274
    My Mood
    Crappy
    Quote Originally Posted by zujca View Post
    Internet ftw?
    Nah. :L
    Mods for Combat Arms!

    My internet does suck.
    ^^Mine.

Page 1 of 10 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Help] Do you think my computer can run Black OPS?
    By Nerd_01 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 06-10-2011, 01:32 PM
  2. Can my pc still run black ops?
    By Mr.1337 in forum Hardware & Software Support
    Replies: 7
    Last Post: 12-26-2010, 11:59 PM
  3. Can I run Black Ops on lowest settings?
    By Pangsterdude in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 3
    Last Post: 11-12-2010, 02:27 AM
  4. Can my pc still run black ops?
    By Mr.1337 in forum General
    Replies: 31
    Last Post: 11-05-2010, 11:50 PM
  5. Can you Run It? Comp Req for COD 4
    By saefine in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2009, 02:08 AM