Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Antondk1997's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Aggressive

    Can my pc run BO

    Hey today i buy a Msi gx 623, and is from The G-series.

    MSI Europe ? Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Mainboard, Graphics and more

    But can i run Bo, i try Can your run it and it say my processers was for bad


    But is that a Crap website or cant my pc run it.


    sry for bad english plz answer

  2. #2
    aagibcheat's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    260
    Reputation
    11
    Thanks
    22
    For many people it doesnt work so I think you can handle it..

    Created By ; t3can

  3. #3
    Antondk1997's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Aggressive
    Are your sure i want buy Bo if i cant play it.
    I hope i can because i buy this laptop to use it in school, and to game.
    Can my procceser run call?

    I Have: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz
    Minimum: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
    plz answer fast

  4. #4
    Domen's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,535
    Reputation
    143
    Thanks
    239
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Antondk1997 View Post
    Are your sure i want buy Bo if i cant play it.
    I hope i can because i buy this laptop to use it in school, and to game.
    Can my procceser run call?

    I Have: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz
    Minimum: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
    plz answer fast
    Maybe you'll be able to run on minimum. Maybe. /

  5. #5
    Antondk1997's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    36
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Aggressive
    My Grapich is okay but my proccessers is not so good, but is there some pc hardcores there know i can run it

  6. #6
    Zithium's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    UK
    Posts
    2,997
    Reputation
    103
    Thanks
    438
    My Mood
    Psychedelic
    you might be able to run on low settings

  7. #7
    jmuuss's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    503
    Reputation
    8
    Thanks
    41
    My Mood
    Pensive
    A centrino? That's worse than the core2duo requirement. How much is it? What's your budget?

  8. #8
    LTDDevil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    x
    Posts
    105
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Devilish
    Ive looked on some sites, and on some sites it says i can run it, and on others it says i dont lol Its just bs. Because im 100% sure i can run it.

    Just buy it and play, doesnt work? Buy a uber pc

  9. #9
    Domen's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,535
    Reputation
    143
    Thanks
    239
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by LTDDevil View Post
    Ive looked on some sites, and on some sites it says i can run it, and on others it says i dont lol Its just bs. Because im 100% sure i can run it.

    Just buy it and play, doesnt work? Buy a uber pc
    He probably doesn't have the money. Otherwise he would do it already. /

  10. #10
    Setone1893's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Will Black ops run on my PC? My system is :
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
    2 GB Ram
    GeForce 9500 GT

    Can play MW2 okay with no lagging etc

  11. #11
    projezz's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    holland
    Posts
    351
    Reputation
    8
    Thanks
    28
    My Mood
    Yeehaw
    Oh GOD DAMNIT! I don't have good nuff processor :S

    I Have: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz
    I Have: 2.00 GHz Performance Rated at: 3.5 GHz
    RAM
    I Have: 2.0 GB RAM
    I Have: GeForce 9800 GT
    DVD-ROM
    I Have: ATAPI DVD W DH16W1P ATA Device

    Please tell me :S

    I have the same problem as you :S


    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=3Q9rewnLFYw[/YOUTUBE]

Similar Threads

  1. Can my PC run COD4
    By thug-s0uljah in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 18
    Last Post: 03-13-2010, 05:40 AM
  2. Can my PC run WarRock?
    By Hopkins6 in forum WarRock Discussions
    Replies: 16
    Last Post: 09-19-2009, 04:09 PM
  3. Can my laptop run warrock???
    By mpentlan01 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 05-01-2009, 02:12 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 08-28-2008, 09:05 AM