Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    sanderson_cfc's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheeky

    black ops PunkBuster

    hmm not sure about this but wth is this i was going through my config_mp and i came across this seta ui_browserShowPunkBuster "-1" and i went to tas k manager and and made sure pb a and b was not running and made sure it was disabled and i ran black ops and as soon i ran black ops pb a and b came bk on in task manager and before u say anything stupid i know the game runs on vac and i dont have any games running pb, and ideas guys

  2. #2
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    The game doesnt use PB at all. PB services are usually running at all times anyways.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  3. The Following User Says Thank You to Heartview For This Useful Post:

    Skyline. (11-20-2010)

  4. #3
    sanderson_cfc's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheeky
    Quote Originally Posted by derpderp View Post
    The game doesnt use PB at all. PB services are usually running at all times anyways.
    plz gonna read my post b4 u answer

  5. #4
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Quote Originally Posted by sanderson_cfc View Post
    plz gonna read my post b4 u answer
    I did read your post. Punkbuster services are running all the time. There are two of them running too. And even if you disabled them before you started the game there is probably some code left over from W@W seeing as how devs are to lazy to do their jobs these days.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  6. #5
    sanderson_cfc's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheeky
    Quote Originally Posted by derpderp View Post
    I did read your post. Punkbuster services are running all the time. There are two of them running too. And even if you disabled them before you started the game there is probably some code left over from W@W seeing as how devs are to lazy to do their jobs these days.
    i dont have any games that run pb. and why is that command in the config file then as well

  7. #6
    kklalz's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    182
    Reputation
    13
    Thanks
    21
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by sanderson_cfc View Post
    i dont have any games that run pb. and why is that command in the config file then as well
    He answered this ...

    Btw, they should have use PB instead of vac :<
    S U C K








  8. #7
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by sanderson_cfc View Post
    i dont have any games that run pb. and why is that command in the config file then as well
    their too lazy to delete shit from before, but i believe you have other pb games, cause i never have those processes running while playing black ops./