Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    misshoneybee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    female
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Amazed

    My TDM score is messed

    sooo I had this crazy thing, that Ive never seen Could this be a new exploit?

    Last edited by misshoneybee; 12-05-2010 at 03:07 PM.


  2. #2
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    maybe the server controller ( hoster )
    put a command for more points?

  3. #3
    misshoneybee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    female
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Amazed
    I dont think so, but If this wasnt a bug from my game then there is a way to exploit an ranked black ops server

    EDIT: I checked the democlient material in the theatre and it was normal, so my game is bugged cool -.-
    I wanna find an exploit omgoosh i failed so hard
    Last edited by misshoneybee; 12-05-2010 at 05:31 PM.


  4. #4
    Jack's Backup's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    151
    Reputation
    23
    Thanks
    13
    My Mood
    Pensive
    Its a server bug. Occasionally when the server is getting too full, the variables get messed up. I think they're working on fixing that.