Thread: Zombies Hosting

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    kickasskev's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Zombies Hosting

    I have a problem, i'm unable to host a match, i dunno if ive had to many people complain that I was cheating and they have stoppped me hosting, but when it trys to find games it get's down to 1 then it use to let me host but now the number goes back up to what ever and searces again for a server for me to join and keeps doing so until im in, even with a force host trainer on it wont let me.

    Is there anything I can alter in the game files to start and allow me to host again?????

    My router etc is open and fine incoming and outgoing.

    iv'e searched google but can't find anything any help would be greatful

  2. #2
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    can people join you with invites?
    in private match or something?
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  3. #3
    kickasskev's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by lolbie View Post
    can people join you with invites?
    in private match or something?
    yeah people can join my games private etc

  4. #4
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    than you need to have luck being host
    and you can't force it
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  5. #5
    ubernoober's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    That's strange, I'm having the EXACT same problem. I use to be able to host fine without any problems what so ever, now it's doing this...

  6. #6
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    but it's normal if it doesn't find any matches it searchs again =.=
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  7. #7
    ubernoober's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Actually mine use to try to find matches, if it couldn't, it would make me the host and wait for other people to join. Now I never get to be the host, I have no idea what the problem is. Only reason I can think of is cause I've been blocked from being host cause of cheating. Can't think of any other reason lol.

  8. #8
    bagno97's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by kickasskev View Post
    I have a problem, i'm unable to host a match, i dunno if ive had to many people complain that I was cheating and they have stoppped me hosting, but when it trys to find games it get's down to 1 then it use to let me host but now the number goes back up to what ever and searces again for a server for me to join and keeps doing so until im in, even with a force host trainer on it wont let me.

    Is there anything I can alter in the game files to start and allow me to host again?????

    My router etc is open and fine incoming and outgoing.

    iv'e searched google but can't find anything any help would be greatful
    I have the same problem now

  9. #9
    ubernoober's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Problem resolved. I'm guessing, like me, your internet got cut off at some point. You need to re-do all the steps you done the first time to get your NAT open. (for some unknown reason, NAT changes to closed if your internet gets cut off) I thought I was banned too from hosting, it was just a simple problem lol. Hope this helps.

  10. The Following User Says Thank You to ubernoober For This Useful Post:

    bagno97 (03-26-2011)

  11. #10
    kickasskev's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by ubernoober View Post
    Problem resolved. I'm guessing, like me, your internet got cut off at some point. You need to re-do all the steps you done the first time to get your NAT open. (for some unknown reason, NAT changes to closed if your internet gets cut off) I thought I was banned too from hosting, it was just a simple problem lol. Hope this helps.
    Mine isn't fixed my NAT is open and all the needed ports are open to.
    When it has searched for so long and can't find a game it just pops up that session has closed.
    I have even tried a force HOST hack which doesn't work, any body got any more ideas how to get round this?

  12. #11
    kickasskev's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Well what can I say a new router sorted it out im back HOSTING and HACKIN :-)

  13. #12
    FilthYy's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    Fuck off. =]
    Posts
    147
    Reputation
    11
    Thanks
    23
    My Mood
    Daring
    good for u man :/

  14. #13
    Stroop1337's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    111
    Reputation
    12
    Thanks
    12
    Lolz nice welcome back and gl
    ~ Parts of this Signature Violated MPGH Rules & Guidelines~

    Tell me which rules plz ^^