Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Nerd_01's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Minecraft.
    Posts
    427
    Reputation
    15
    Thanks
    26
    My Mood
    Stressed

    Do you think my computer can run Black OPS?

    My computer is an average Vista PC, I'd say it's pretty good. Do you think it would be able to run this game smoothly? If not, do you think it would with reduced graphics?
    There's no place like 127.0.0.1.








  2. #2
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Let me just use my psychic powers to telepathically discover your PC specs....























    ........
















    .......














    ........














    ......











    No.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  3. The Following User Says Thank You to Heartview For This Useful Post:

    Skyline. (06-09-2011)

  4. #3
    Jimpan's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    156
    Reputation
    17
    Thanks
    1
    My Mood
    Sad
    Nope you wont ?

  5. #4
    Nerd_01's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Minecraft.
    Posts
    427
    Reputation
    15
    Thanks
    26
    My Mood
    Stressed
    This is my $200 toshiba lappy. Obviously it wouldn't run on this thang.
    There's no place like 127.0.0.1.








  6. #5
    Sowhat_Backup's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    60
    Reputation
    10
    Thanks
    2

  7. The Following User Says Thank You to Sowhat_Backup For This Useful Post:

    Nerd_01 (06-09-2011)

  8. #6
    Nerd_01's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Minecraft.
    Posts
    427
    Reputation
    15
    Thanks
    26
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by Sowhat_Backup View Post
    My desktop receives internet through a wire, and I had to move it out because I'm installing a new desk in that room, so for now, I only get wireless. And that's why I'm using Mr. Lappy.
    There's no place like 127.0.0.1.








  9. #7
    Jimpan's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    156
    Reputation
    17
    Thanks
    1
    My Mood
    Sad
    So Mr Lappy what does he have inside him self then? Maybe it can run

    Canurunit is really raelly good site to see if ur computer can run this game

  10. #8
    I enjoy the sight of humans on their knees
    MPGH Member
    Thane.'s Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    The Closet
    Posts
    1,971
    Reputation
    82
    Thanks
    85
    My Mood
    Inspired
    Stop being a douche and give us specs

  11. #9
    Nerd_01's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Minecraft.
    Posts
    427
    Reputation
    15
    Thanks
    26
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by Thane. View Post
    Stop being a douche and give us specs
    I can't access the specs because my brother is using it.

    But thanks for being so polite! +repped and thanked!

    Quote Originally Posted by Jimpan View Post
    So Mr Lappy what does he have inside him self then? Maybe it can run

    Canurunit is really raelly good site to see if ur computer can run this game
    Mr Lappy is the price of an ipod touch.
    There's no place like 127.0.0.1.








  12. #10
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    download
    cpuz, its a freeware program, tells us what exactly you are running.


  13. #11
    Domen's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,535
    Reputation
    143
    Thanks
    239
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Alex View Post
    download
    cpuz, its a freeware program, tells us what exactly you are running.
    Dxdiag.