Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    visuaalifx's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Gender
    male
    Location
    Turku
    Posts
    88
    Reputation
    10
    Thanks
    11

    Black Ops 1 use vac?

    Hey! Does this game use VAC security system?

  2. #2
    AuT03x3C's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    kernel32.dll
    Posts
    456
    Reputation
    11
    Thanks
    3,953
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by visuaalifx View Post
    Hey! Does this game use VAC security system?
    Yes and they also have got a stats-bansystem

  3. #3
    Minnesota Dabs's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    VOTE TRUMP
    Posts
    4,209
    Reputation
    615
    Thanks
    1,066
    My Mood
    Relaxed
    //Answered.
    Successful Trades: 52

    Scammed Trades: 6

    Vouch Profile!



    Consider donating to my PayPal!

Similar Threads

  1. Can anyone make a Black ops 2 vac unbanner ?
    By johannlikebmx in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 6
    Last Post: 02-07-2013, 10:33 PM
  2. [Solved] Black Ops 2 VAC bypass ?
    By luizotavio in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 01-01-2013, 07:13 AM
  3. [Solved] Black Ops 2 VAC
    By Yourfavoritekillz in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-2012, 05:38 AM
  4. [Help] Black ops zombies VAC
    By weeweeo in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 10-19-2011, 09:00 AM
  5. Will Black Ops have VAC enabled?
    By telis9852 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 11
    Last Post: 11-02-2010, 05:08 PM