Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    AlternativeMW2's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    119
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Inspired

    I need help with black ops on steam PC

    okay so the game launches find and starts but when i try to play i get the busy cursor and the game status changes to not responding and then i get this error.

    Direct3dDevice not found.
    something like that.
    the error comes from the games console.
    Final Release: Error
    _____________________________________________

    503 - Service Not Available
    _____________________________________________

    POST:
    100~ [x]
    125~ [x]
    150~ [x]
    175~ []
    200~ []
    225~ []
    250~ []
    275~ []
    300~ []

  2. #2
    ovdoboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Orlando
    Posts
    112
    Reputation
    10
    Thanks
    169
    My Mood
    Breezy
    try reinstalling.



    Thank me if I helped!

    Press this button over there in the corner if I helped!

  3. #3
    spiritwo's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Colorado
    Posts
    709
    Reputation
    17
    Thanks
    76
    My Mood
    Happy
    Bad computer /
    --
    "Life is tough. It's tougher if you're stupid."

    Spiritwo |






  4. #4
    Gelöscht's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    my problem is same
    console says
    that a data is missing "ge_ui_viewer_mp.ff"

    maybe u can read something more out of this picture
    ty for help


    http://www6.pic-upload.de/13.11.10/x627c2uqjmkg.jpg

    Greetz

  5. #5
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    nah i think its connection problems, keep restarting steam/black ops couple times should fix it.


  6. #6
    Gelöscht's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i think not that it is this problem

    i restart my computer/blackops 5~10 times per day ..
    so i dont think it is somethinge like this ..

  7. #7
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    update ur directx?
    or reinstall the game

  8. #8
    Gelöscht's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    more than 1 time

    its already everything done
    reinstal/every uppdate/ etc.

    Greetz

Similar Threads

  1. need help with black cypher its a qucikiey
    By wilt247 in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-01-2011, 09:51 PM
  2. need help with Black cipher 4
    By boo0oo0ooz in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 06-22-2011, 11:12 PM
  3. Need help with Black Cipher pub
    By XkinjerX in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 06-14-2011, 05:02 PM
  4. [Help] need help with black screen still
    By kittenguy1 in forum WarRock Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 07-19-2010, 11:46 PM
  5. [Help] need help with black screen
    By kittenguy1 in forum WarRock Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2010, 04:09 AM