Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    aref770's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Zimbabwe
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Buzzed

    Exclamation black ops crashes in menu

    PLZ help me when i start the game mp or sp the windows loader thing is over the mouse on black ops. I cant click on like play setting and things like that in the game!!!



    PLZZ help me

  2. #2
    Ravallo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    17,106
    Reputation
    2134
    Thanks
    5,667
    My Mood
    Angelic
    Having the same issue, since a couple of hours...


     

    MSN: woutervvelsen@live.nl
    Timezone: GMT +1



    Middleman since: April 13th, 2011
    Marketplace minion since: April 18th, 2011
    Runescape minion since: June 6th, 2011
    Moderator since: September 28th, 2011
    General Moderator since: November 2nd, 2011
    Global Moderator since: April 29th, 2012
    Super User since: November 1st, 2013

  3. #3
    ihackmw2's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Dead
    i had the same problem, i deleted steam/black ops and did install it again. Now it fully works again


    Make a mod[]
    Make it work[::]
    Make a texture[]

  4. #4
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by ihackmw2 View Post
    i had the same problem, i deleted steam/black ops and did install it again. Now it fully works again
    wow!, i don't think that was nescessary, their just getting ready to upload/patch with their 2nd one /yea


  5. #5
    Ravallo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    17,106
    Reputation
    2134
    Thanks
    5,667
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by toobanooba View Post
    wow!, i don't think that was nescessary, their just getting ready to upload/patch with their 2nd one /yea
    Yes, but it still doesn't work for me...
    So it might have helped


     

    MSN: woutervvelsen@live.nl
    Timezone: GMT +1



    Middleman since: April 13th, 2011
    Marketplace minion since: April 18th, 2011
    Runescape minion since: June 6th, 2011
    Moderator since: September 28th, 2011
    General Moderator since: November 2nd, 2011
    Global Moderator since: April 29th, 2012
    Super User since: November 1st, 2013

  6. #6
    aref770's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Zimbabwe
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Buzzed
    COME ON GUYS HELP ME

  7. #7
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    You mind posting you computer specs? Your lack of memory could be causing some long ass load times. Happened to me in W@W on my old pc.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  8. #8
    [7.62]Forensik!'s Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    do you still need help?
    i can fix this for you D (if you still need help
    and do you have teamviewer?






    I will own you on ANY game.

    I like hacking. Be carefull.



  9. #9
    GoDZeN's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Posts
    150
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Same problem reinstalled game deleted everything still not working:____(

  10. #10
    Majestic Manson's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Top of the World
    Posts
    87
    Reputation
    6
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by GoDZeN View Post
    Same problem reinstalled game deleted everything still not working:____(
    Maybe your specs are not enough to run the game? /

  11. #11
    [color=red]FHB[/color]'s Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    im having the same problem!
    windows 7 32 bits, the windows ring loader thinge takes over the game crosser and the game freezes at "Press Any Key"....please any one help us?!?!?

  12. #12
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    i have windows 7 86x also
    and it works great

    just reinstall it or get a working crack

  13. #13
    Ravallo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    17,106
    Reputation
    2134
    Thanks
    5,667
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by lolbie View Post
    i have windows 7 86x also
    and it works great

    just reinstall it or get a working crack
    I guess it already works for him
    At the time it was posted I had it too, after those patches not anymore


     

    MSN: woutervvelsen@live.nl
    Timezone: GMT +1



    Middleman since: April 13th, 2011
    Marketplace minion since: April 18th, 2011
    Runescape minion since: June 6th, 2011
    Moderator since: September 28th, 2011
    General Moderator since: November 2nd, 2011
    Global Moderator since: April 29th, 2012
    Super User since: November 1st, 2013

  14. #14
    Ass§ssinsCr§ed's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Egypt
    Posts
    84
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Bored
    Wont work For Me......never tryed on steam and i got win 7 x86 and nvidia 9500 gt updated, processor Intel core 2 due 3.04 and 2 gb rams so FTw (

  15. #15
    shadowkiller210's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    act australia
    Posts
    347
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by lolbie View Post
    i have windows 7 86x also
    and it works great

    just reinstall it or get a working crack
    do u have a working crack because when i start the game its just black screen with loader?

Similar Threads

  1. [Solved] Black Ops MP crashes after every match «PC»
    By HellRaz0r in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 6
    Last Post: 05-04-2011, 04:39 AM
  2. Black ops split screen mod menu?
    By JacketJr in forum XBOX General Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 04-09-2011, 04:53 PM
  3. Black ops crashes
    By Loki in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 0
    Last Post: 03-17-2011, 10:07 AM
  4. [Detected] Black Ops Zombies Trainer (Rapid Fire)+(Menu)
    By Pwnage31 in forum Call of Duty 7 - Black Ops Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 02-14-2011, 02:13 AM
  5. Black Ops Menu..Obama in Zombie mode!!! :O
    By iKiLLYouCro in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 11-10-2010, 02:32 PM

Tags for this Thread