Thread: Can I run it?

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Bobmanb's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Fine

    Can I run it?

    Hi,

    I was just wondering of this PC could run BO.

    I run mw2 on maxed graphics with very good frame rates, but idk if it will on this PC too. SO here are specs:

    CPU P8400 dual core 2.46Ghz (this might be a bottleneck?)
    RAM 4gigs
    GPU GeForce 9800M GS 512mb dedicated, 2 Gig total (should run on even higher settigs)

    HDD and all that other stuffs arent needed.

    So what do you guys think?

    Bob
    "I'll either find a way or make one"-Hannibal

  2. #2
    Mister Krister's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in your room!
    Posts
    1,213
    Reputation
    31
    Thanks
    289
    My Mood
    Tired
    i guess u can play black ops on high quality, if not u cann play atleast on medium

  3. #3
    Bobmanb's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Fine
    Thanks, I was worrying about the CPU, since its a P8400 and not a E series from a desktop.
    "I'll either find a way or make one"-Hannibal

  4. #4
    Ravallo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    17,106
    Reputation
    2134
    Thanks
    5,667
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Bobmanb View Post
    Thanks, I was worrying about the CPU, since its a P8400 and not a E series from a desktop.
    I guess you can play at Medium/High, but you should get atleast Quad-Core, might be a bit laggy otherwise :/


     

    MSN: woutervvelsen@live.nl
    Timezone: GMT +1



    Middleman since: April 13th, 2011
    Marketplace minion since: April 18th, 2011
    Runescape minion since: June 6th, 2011
    Moderator since: September 28th, 2011
    General Moderator since: November 2nd, 2011
    Global Moderator since: April 29th, 2012
    Super User since: November 1st, 2013

Similar Threads

  1. Can i run multiple combat arms accounts from same computer at the same time?
    By ashaseraph in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-06-2009, 03:11 PM
  2. HELP can't run Combat arms after patch
    By djsebizzle in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 14
    Last Post: 08-22-2008, 07:11 PM
  3. Can't run as Administrator
    By bartjr in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 08-12-2008, 10:27 PM
  4. Why can i run Elitevision
    By GoBxHiTz in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2008, 01:56 PM
  5. can i run assassians creed?
    By 123456789987654321 in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2008, 10:09 AM