Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    SomeDude123's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    441
    Reputation
    20
    Thanks
    39
    My Mood
    Relaxed

    Anyone having problems with create a class?

    I was just wondering if anyone else has the problem when you prestiage, you no longer are able to create classes even though you have unlocked after leveling again, what you buy in create a class, gets resetted as soon as it says fetching data and downloading settings and you get the default classes again, I can't even change my custom classes/killstreaks/contracts etc... but i can change my player card, 28k without anything to spend on is kind of frustrating

  2. #2
    Zithium's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    UK
    Posts
    2,997
    Reputation
    103
    Thanks
    438
    My Mood
    Psychedelic
    Hmm, seems to be working normally to me...
    "Depending on the context, I may or may not enjoy getting stoned to death" - zιтнιυм™

    Ex WarRock Minion Force



  3. #3
    SomeDude123's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    441
    Reputation
    20
    Thanks
    39
    My Mood
    Relaxed
    ffs so there is no fix yet? Im not gonna play through the whole fking 1st prestiage with default weapons

  4. #4
    Domen's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,535
    Reputation
    143
    Thanks
    239
    My Mood
    Angelic
    Started on 3rd prestige, yes. Was normal before. -.-

  5. #5
    adrimity's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Amazed
    one of my friends had problems with that...he couldnt do anything, so he just kept on playing, and it somehow just fixed itself, without him doin anything...

  6. #6
    gdmatt's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I get that problem and the solution I found is just to buy one or two items at a time. Your CoD points are often displayed incorrectly, meaning you are purchasing items that you actually can't afford, so it resets the classes to default.

  7. #7
    SomeDude123's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    441
    Reputation
    20
    Thanks
    39
    My Mood
    Relaxed
    oh well, playing hc now fml...