Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613

    MP mode without actually being online?

    is it possible to just play mp but in private server with no connection to treyarch nd shit?..
    like an offline mode..

    i just wanna test my mods etc..all i need is mp maps by myself nothing else.

    cheers


  2. #2
    pwnr1234's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Paranoid
    you could start a private match?

  3. #3
    JamesA1994's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    The dark side
    Posts
    1,703
    Reputation
    271
    Thanks
    529
    My Mood
    Psychedelic
    Yeah, the only way is to do a private match. Even then you will still be connected to Trearch.
    CoD Minion: Jan 13th 2011 to April 11 2011
    MMORPG Minion Since: March 28th 2011 to April 11 2011

    Don't be afraid to rep, you aren't loosing anything!
    Don't forget your P&Q's. Press the thanks button if someone has helped.
    jamesa1994@hotmail.com

  4. #4
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by pwnr1234 View Post
    you could start a private match?
    Quote Originally Posted by JamesA1994 View Post
    Yeah, the only way is to do a private match. Even then you will still be connected to Trearch.
    yes but the thing is if i go to do that it will try to connect and give me the connection error = banned[vac].


  5. #5
    nikolai13's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Aus NSW
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored
    I'm not 100% sure but i think you have to be online to do private matches and all that, i mean even combat training you have to be online

  6. #6
    sammysfat's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by toobanooba View Post
    yes but the thing is if i go to do that it will try to connect and give me the connection error = banned[vac].
    try start steam offline mode and then play BO?

  7. #7
    nikolai13's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Aus NSW
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by sammysfat View Post
    try start steam offline mode and then play BO?
    No that won't work i've tried doing that before and it says "Black ops servers are not available at this time" or something along those lines

  8. #8
    sammysfat's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Breezy
    Guess the only way is for someone to test it for him

  9. #9
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,331
    My Mood
    Breezy
    Wait, try actually starting in Offline mode and typing in this into console:
    /sv_vac 0 - I know it's fake just do its anyway
    /devmap mp_nuked
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  10. #10
    sammysfat's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by master131 View Post
    Wait, try actually starting in Offline mode and typing in this into console:
    /sv_vac 0 - I know it's fake just do its anyway
    /devmap mp_nuked
    Doesnt work, just tried. It loads then after it will say to check the Black ops server status

  11. #11
    jabbathehutt's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    616
    Reputation
    18
    Thanks
    725
    My Mood
    Aggressive
    How did you got banned from Blops?
    Which hack did u use?
    Helped out over 5000 guys with my level trainer and other stuff.

    Selling Steam accounts. Send me a message if you're interested.



    Nice forum needs to expands! Register now for a good position! (PM me)


  12. #12
    lolbie's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,207
    Reputation
    288
    Thanks
    2,090
    My Mood
    Angelic
    lol reinstall black ops
    download crack patch 1 and zombie patch
    than you can do /devmap
    or reinstall and download that crack from tutorial section converys post
    I love it when people keep their agreements /sarcasm ftw

  13. #13
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Try downloading the crack for bots thats in the tut section. I know that it lets you start maps without that error. I guess just dont add the bot commands into the config if you dont want the bots joining.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  14. #14
    Ravallo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    17,106
    Reputation
    2134
    Thanks
    5,668
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by jabbathehutt View Post
    How did you got banned from Blops?
    Which hack did u use?
    I believe Tooba was using VIP hacks, still banned though


     

    MSN: woutervvelsen@live.nl
    Timezone: GMT +1



    Middleman since: April 13th, 2011
    Marketplace minion since: April 18th, 2011
    Runescape minion since: June 6th, 2011
    Moderator since: September 28th, 2011
    General Moderator since: November 2nd, 2011
    Global Moderator since: April 29th, 2012
    Super User since: November 1st, 2013